Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till ÖNH-dagarna i Göteborg 2023!

ÖNH-kliniken i Göteborg tillsammans med SFOHH och FÖNH hälsar Er varmt välkomna till ÖNH-dagarna 2023, Sveriges viktigaste vetenskapliga kongress och mötesforum inom öron-, näs- och halssjukdomar samt huvud- och halskirurgi.

Mötet äger rum den 12-15 september i Gothia Towers och bjuder på ett vetenskapligt program av högsta klass med tre parallella sessioner. På tisdagen hålls minikurser för ST-läkare varpå själva mötesprogrammet sedan inleds med Holmgrenföreläsning på onsdagsmorgonen.
Registrering till mötet och möjligheten att skicka in abstrakt öppnar i mars.

Med ett spännande vetenskapligt program, trevliga sociala möten, middagar och fest finns alla förutsättningar för en lyckad och minnesvärd kongress! Vi ses i Göteborg i september.

Varmt välkomna!

Lovisa Farnebo
Ordförande för SFOHH tillsammans med organisationskommittén

Ladda gärna ner vår flyer och sprid på era kliniker och bland kollegor!
(Klicka här för att ladda ner flyer)
                                                                                  Ladda gärna ner vår flyer och sprid på era kliniker och bland kollegor!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________