Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Samtliga priser nedan visas i inklusive moms.

Park Inn by Radisson

Park Inn by Radisson i Uppsala har rötter i historien och ligger på gångavstånd från stadens viktigaste attraktioner, som Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg och domkyrkan. Hotellet ligger precis vid centralstationen, där tåget tar dig till Arlanda flygplats på 18 minuter.

Från hotellet till konferensanläggningen, som håller till på Uppsala Konsert & Kongress, är det endast 2 minuter gångavstånd.

Enkelrum: 1580 kr


Clarion Hotel Gillet

Välkommen till Clarion Hotel Gillet mitt i Uppsala. En varm mötesplats med passionerad personal och service i fokus. Med 161 hotellrum, 23 mötesrum, restaurang Kitchen & Table och nya Selma City Spa finns här något för alla. 

Gångavståndet mellan hotellet och Konferensanläggningen, Uppsala Konsert & Kongress, är endast 9 minuter. 

Enkelrum: 1695 kr

Scandic Uplandia

Härifrån har du nära till Uppsalas attraktioner och du bor mitt i stan på ett charmigt stråk. Hos oss på Scandic Uplandia kan du avnjuta en utsökt middag i vår restaurang, sippa på goda drinkar i baren eller bara koppla av. Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och gym. Planerar du att hålla ett möte, konferens eller event? Vi kan erbjuda flexibla mötes- och konferensrum för upp till 120 deltagare i ljus och luftig miljö.

Från Uplandia till Konferensanläggningen, Uppsala Konsert & Kongress är gångavståndet 8 minuter. 

Enkelrum: 1690 kr
Dubbelrum: 1890 kr

City Stay

Om vi får säga det själva så har vi Uppsalas bästa läge, mitt i city, med Uppsalas sevärdheter inom synhåll. Från våra hotellrum och vandrarhemsrum kan du se, Uppsala Domkyrka, Uppsala Slott och Carolina Rediviva. Letar du ett bekvämt, prisvärt boende på hotell i härliga fräscha rum i centrala Uppsala så har du hittat rätt. Varmt välkommen till ett prisvärt skönt boende på CityStay Hotell Uppsala.

11 minters gångavstånd är det mellan hotellet och Konferensanläggningen, Uppsala Konsert & Kongress.

Economy Enkelrum: 1000 kr
Standard Dubbelrum: 1295 kr
Standard Enkelrum: 1095 kr
Economy Twin: 1150 kr
Economy Triple: 1200 kr

Akademi Hotellet

Akademihotellet är det lilla hotellet med cityläge. Vi finns centralt i hjärtat av Uppsalas historiska kvarter med närhet till Centrum, Universitetet, Domkyrkan, Carolina, Akademiska och Slottet. Hotellrummen har kvar en del av sin karaktär och charm från 1930-talet då huset byggdes intill den historiska miljön runt Odinslund.

Efter 14 minutersgång från hotellet är du framme vid Konferensanläggningen, Uppsala Konsert & Kongress.

Enkelrum: 1250 kr

Radisson Blu

Välkommen till Radisson Blu Hotel Uppsala, en härlig mötesplats för såväl hotellgäster som Uppsalabor. I vårt
bågformade hus erbjuder vi en oas av möjligheter.
Vi är ett förstaklassigt hotell med bästa läge vid Uppsala Resecentrum och utmärkta kommunikationer, endast 17 minuter med tåg till Stockholm Arlanda Airport och 38 minuter till Stockholm.

Endast 3 minuters gångavstånd mellan hotellet och konferensanläggningen, Uppsala Konsert & Kongress.

Enkelrum: 1790 kr