Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

För dig som inte jobbar inom vården

Du som ska delta på Reumadagarna som inte jobbar inom vården (dvs läkare, hälso- och sjukvårdspersonal, eller reumatologisk forskare) eller inom läkemedelsindustrin, kommer ej ha tillträde till utställningen. Detta pga av Lif's etiska regelverk. Lunch och kaffe kommer serveras vid registreringen.
Du kommer inte kunna trycka ut din namnskylt på plats med QR-koden som kommer i bekräftelsen, utan behöver anmäla dig i registreringsdisken på plats och få din namnskylt utskriven manuellt. Du kommer även få ett nyckelband i annan färg. Med denna namnskylt och nyckelband har du tillgång till alla föreläsningar (med undantag för Industrisymposierna) samt fika och lunch vid registreringen utanför utställningsområdet. 

Området med läkemedelsföretagens montrar, ”industriutställningen” är endast öppet för läkare och annan hälso-och sjukvårdspersonal. Detta beror på att Läkemedelsbranschens etiska regelverk skiljer på information och marknadsföring av läkemedel som är avsedd för personal och information avsedd för allmänheten. Begränsningen gäller också Tipsrundan på onsdagen och företagssymposierna. För deltagare som inte har tillträde till industriutställningen kommer lunch och kaffe/te att serveras utanför utställningsområdet.