Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Om Linköping

Skulle ni vilja spendera några extra dagar i vår vackra stad i samband med mötet så kan ni hitta bra information om vad man kan göra i Linköping med omnejd, på Visit Linköpings hemsida. 
3 saker man inte får missa

Bergs Slussar, Göta Kanal - Linköpings egen oas


Missa inte Carl Johans slusstrappa. Trappan imponerar med sina sju sammankopplade slussar som tillsammans är kanalens längsta slusstrappa. Det är en hisnande upplevelse att se båtarna lyftas eller sänkas de 18,8 meter mellan Roxen och Bergs gästhamn.

Linköpings Domkyrka - Sveriges bäst bevarade medeltida katedral

Domkyrkan står öppen året om och erbjuder ett gediget program med konserter och föreläsningar. Ett stenkast från stadens hjärta - det 107 meter höga kyrktornet som sträcker sig mot himlen visar dig vägen!

Friluftsmuseet Gamla Linköping - Linköping för 100 år sedan

Att besöka Friluftsmuseet Gamla Linköping är att färdas tillbaka i tiden 100 år. Hela stadskvarteret andas sekelskiftet 1900 med allt från tidsenliga handelsbodar i charmiga trähus till sommarevenemang och konserter i den anrika miljön på Folkparksteatern