Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Nu kan du lämna in programförslag till SFAI-veckan 2020!

Välkommen till SFAI-veckan den 11-13 september 2019 på Svenska Mässan i Göteborg!


Förberedelserna för årets SFAI-vecka går nu in i sin slutfas.
Programkommittén har arbetat sedan tidig höst och med stor hjälp från delföreningar och kollegor från andra sjukhus, vilket vi är mycket tacksamma för!
 
Vi tror att nya grepp i upplägget av den årliga SFAI-veckan kommer att ge en bättre upplevelse än någonsin tidigare. Programmet går på djupet inom ett antal temaområden under en halv- till heldag.
 Exempel på teman är: Perioperativ medicin, Sepsis, Anestesi och hjärnan, Obstetrisk anestesi, Handläggning av sjuka eller svårt skadade barn, Smärta samt Etik. Innehållet i respektive tema är upplagt så att det ger god fortbildning för specialister men också uppfylla sex av delmålen inom ST-utbildningen.
Utöver svenska experter inom olika områden har vi bjudit in utländska kolleger för att vidga perspektiven - Emery Brown, Lauren Ferrante, Mike Scott, Mervyn Singer, Claudia Spies, Nuala Lucas, Klaus Görlinger med flera.

”Temadagarna” kompletteras med symposier, föreläsningar, workshops, luncher med experter samt posterpresentationer, föreningsmöten och delföreningsmöten. Intressant sysselsättning kommer inte att saknas för någon under mötet.

Som extranummer erbjuder Göteborg en lokal specialitet presenterad med världskompetens; Kai Knudsen tar oss med och förevisar giftormar på Universeum… Här gäller föranmälan!
 
Totalt innehåller SFAI-veckan ca 60 timmars utbildning/fortbildning på 4 till 5 parallella salar med start kl 9 på onsdagen fram till kl 15 på fredagen.

Det sociala programmet bjuder också på brett innehåll med något för alla:
Välkomstmingel i utställningen på onsdag eftermiddag, SYA-puben på Hotell Dorsia på kvällen, Yoga på Upper House på Gothia Towers plus en löptur i Göteborg på torsdagsmorgonen och så själva banketten på Världskulturmuséet på torsdagskvällen.
Slutligen kan ni pusta ut kl 15 på fredagen inför en lugn fredagskväll.

Välkommen till en mycket innehållsrik SFAI-vecka!


Linda Block och Stefan Lundin
för den
Lokala organisationskommittén

#sfaiveckan