Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Idrottsmedicinskt Höstmöte 2021

30 september - 1 oktober

Välkommen!


Årets idrottsmedicinska event blir unikt i sitt slag. Unikt ur aspekten att vårmötet transformeras till en höstvariant. Unikt för att vi valt ett digitalt format för evenemanget och unikt för att vi har fler utländska key note speakers än svenska.
 
Vi alla törstar, efter en lång period med restriktioner, efter fysiska möten, kongresser och seminarium. Som läget ser ut idag, och har sett ut sista månaderna, kan vi tyvärr inte leverera ett fullskaligt fysiskt evenemang. Vårt val att erbjuda höstmötet digitalt bjuder både begränsningar och möjligheter. Möjligheten att kunna erbjuda er flertalet internationella key note speakers ser vi som den överlägset största fördelen med ett digitalt idrottsmedicinskt höstmöte. Möjligheten att delta på höstmötet, utan behov av resa och logi, är såklart något som underlättar deltagandet för fler i vårt avlånga land.
 
Då smittläget på sista tiden ändå ser ut att ha stabiliserats något, har vi nu fått möjlighet att erbjuda live-deltagande för ett begränsat antal åhörare. Kost och logi till självkostnadspris.  Anmälan hittar du här!
 
Vi planerade länge att få hälsa er välkomna i Malmö. Nu blir det istället Välkomna ”till Malmö!". Och det ser vi verkligen fram emot!”

Följ oss gärna på instagram för löpande information: idrottsmed_2021


Italian Trulli


KONTAKT

Har du problem att hitta länkarna till programmet (zoom) kontakta Ola på Mkon.

ola@mkon.se - 0733-202010

NYHETER


Följ oss på Instagram

Italian Trulli

285

Anmälda


10

Anmälda

2021 05 05