Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till Ortopediveckan i Malmö

29 augusti - 2 september

 

Ortopediveckan 2022 är ett möte för alla som arbetar inom ortopedin, oavsett yrkestillhörighet, och vi strävar efter att skapa sessioner som speglar teamarbetet i dagens vård. Men det kommer också att bli specialriktade sessioner för olika yrkesgrupper, inklusive olika organisationers årsmöten.

Det är snart 40 år sedan Ortopediveckan var i Malmö senast, så det är hög tid att vi får ge er vår bild av ”Ortopedi på gränsen”. Det kommer att speglas i övervägningar mellan specialiteter, mellan yrkeskategorier och mellan behandlingsmetoder, men också i diskussioner om sjukvårdens utmaningar, vare sig det gäller personalflykt eller skottskador. En av höjdpunkterna blir speed-dating med SOFs alla delföreningar, som i snabba presentationer i plenum bjuder på uppdateringar från sina respektive fält. Lite kontinentala vi vill känna oss när vi minglar i en posterpub med samtal över vetenskapliga fynd i kombination med förfriskningar. Och fredagen kröner vi med att utkora bästa abstrakt, vi vill se riktigt mycket god forskning presenteras för den svenska ortopedin!

Ortopedexamens muntliga del kommer att genomföras på Skånes universitetssjukhus Malmö under måndagen. Kurser för ST-läkare hålls under måndagen samt tisdag förmiddag. Dessutom erbjuds ett rikt socialt program med bl.a. middagar och underhållning.

Ortopediveckan arrangeras på Malmö Arena som ligger i Hyllie, ett område med goda kommunikationsmöjligheter till centrala Malmö och resten av Sverige.

Vi ser fram emot ert deltagande och hälsar er varmt välkomna till Malmö!


Arrangörerna vid Skånes Universitetssjukhus och SOFs styrelse


    

   






Ladda ner appen!
Installera appen MKON i din telefon eller surfplatta!
Läs mer här!

Visa upp din QR-kod vid registrering!
Den har du fått i din bekräftelse
Läs mer här!

Följ vårt Instagramkonto @ortopediveckan2022
Tar du bilder under veckan så tagga gärna!

Ortopediveckan startar om

motionmailapp.com



Ortopediveckan arrangeras av Svensk Ortopedisk Förening
Styrelsen för föreningen ansvarar för helheten och 2022 är det Malmö som står som värd.

Stort tack till våra Guldsponsorer

Även stort tack till Malmö Stad och Region Skåne