Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till Malmö


Ortopediveckan arrangeras på Malmö Arena som ligger mitt i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, som är ett nav i en av Europas mest dynamiska regioner - Öresundsregionen.
Med 50 meter till Hyllie Station tar du dig på bara några minuter med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport. Mysiga Malmö eller storstadspuls i Köpenhamn?

Malmö är mer än en stad. Malmö är fullt av kreativa människor som skapar teater, konst och musik. I Malmö kan du träffa på en lovande ung designer, en kock som är stolt över sin första Michelinstjärna, en regissör som utmanar gränserna eller ett band som nyss har spelat in sitt första album.

I Malmö flödar idéerna. Det är en stad dit många kommer för att förverkliga sina drömmar. Det märks på mångfalden och människorna.

Malmö kan stoltsera med fler restauranger per invånare än någon annanstans i Sverige. Runt Möllevångstorget och Davidhallstorg experimenterar unga restaurang- och bistroägare med kulinariska influenser från bland annat Frankrike, Italien, Indien, Libanon och Iran.Vill du uppleva Malmö som en lokalbo eller vill du helst bara shoppa? Besök TripAdvisor or MalmoTown för tips om hur man får det mesta utav Sveriges tredje största stad.

För information om aktiviteter utanför Malmö, besök gärna Skåne regions hemsida. Besök Skåne

För information om aktiviteter i Köpehamn - vänligen besök Visit Copenhagen