Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla dig till Reumadagarna 2022!

 Har du frågor angående din anmälan är du välkommen att kontakta Jenny Johansson på MKON, 
jenny@mkon.se

Observera att priserna nedan anges exkl. moms

 Uppstår problem när du gör din anmälan kan detta bero på din arbetsplats starka brandvägg, gäller oftast sjukhus och universitet, vänligen försök hemma eller med en dator som inte är ansluten till arbetsplatsens server/nätverk.

 Om du har en e-postadress som exemplen nedan, ber vi dig att även fylla i en alternativ adress. Vi har noterat att mail till dessa adresser kan förkomma.
 Exempel:
 @ skane.se
 @ vgregion.se
 @ regionostergotland.se
 @ regionhalland.se

 Väl mött i Göteborg!


Området med läkemedelsföretagens montrar, ”industriutställningen” är endast öppna för läkare och annan hälso-och sjukvårdspersonal. Detta beror på att Läkemedelsbranschens etiska regelverk skiljer på information och marknadsföring av läkemedel som är avsedd för personal och information avsedd för allmänheten. Begränsningen gäller också Tipsrundan på onsdagen och företagssymposierna. För deltagare som inte har tillträde till industriutställningen kommer lunch och kaffe/te att serveras utanför utställningsområdet.


Anmälningsalternativ

Priserna nedan visar ex moms.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Sessioner

Hotell

Priserna nedan visar ex moms.

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning