Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

ABSTRACTFÖRFATTARE

Har ditt abstract godkänts för poster presentation ombeds du att spela in en tre minuters presentation av abstractet som kommer att läggas upp på den digitala vårmötesversionens hemsida och app.
Vi behöver ditt bidrag senast den 15 september 2021. Vänligen följ nedan instruktioner kring det tekniska förfarandet.

1. Spela in föreläsning:
Det enklaste sättet att spela in din föreläsning tillsammans med din presentation är att använda Powerpoints inspelningsfunktion.
Här kan du ladda ner en Powerpoint-presentation med instruktioner på hur du sätter igång inspelningen. Följ den och spara sedan ner din egen Powerpoint-inspelning på din dator där du lätt kan hitta den.

2. Skicka in föreläsning till MKON:
När du har genomfört steg 1 så är de dags att skicka in din inspelade föreläsning. Det gör du genom att klicka på länken: https://driveuploader.com/upload/eJCrlyj0Qq/ . Därefter ska du klicka på den blå knappen med texten ”select files from your computer”. Navigera sedan till platsen på din dator där du har sparat din Powerpoint-inspelning. Klicka på Powerpoint-inspelningen och klicka sedan på knappen ”välj” eller ”öppna” beroende på om du har en Mac eller en PC. Du kommer sedan att behöva skriva in ditt namn och din emailadress. När du har gjort det ska du klicka på den blå knappen med texten ”continue”. Din valda fil kommer då att laddas upp. När allt är klart kommer du att få upp en grön bock med texten ”Upload Successful. Thank you!”. Du är då färdig med steg 2.

Som presenterande författare till ett abstract erhåller du fri anmälan till vårmötets webinar. Din anmälan gör du på länken: https://mkon.nu/varmotet/digital_anmalan_forelasare_moderatorer 

Har du frågor är du välkommen att skicka ett mail till Jenny Johansson på MKON jenny@mkon.se 
Klicka på bilden nedan för att ladda ner instruktionerna i Powerpoint.