Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Inloggningsuppgifter till Vårmötet är nu utskickade. Saknar du inloggning vänligen kontakta Jenny Johansson jenny@mkon.se

KÄRE/A KOLLEGA,

På torsdag den 11:e november är det dags för nästa webinar från det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt. Den här gången med temat prevention. Start som vanligt med industrisymposier vid lunchtid, följt av det vetenskapliga programmet kl 14.30 – 17.00. Hjärtligt välkomna!

Parallellt med att höstens webinars fortskrider så planerar organisationskommittén för nästa års Kardiovaskulära Vårmöte på plats i Malmö den 6-8 april. Kommittén vill framföra ett varmt tack för alla fina förslag på symposier som inkom. Ett spännande vetenskapligt program är nu format som kommer läggas ut på det 23:e Kardiovaskulära Vårmötets hemsida den 1:e december.
 
Från och med den 1:e december öppnar också deltagaranmälan och vi hoppas att ni är lika sugna som oss på att ses i april. Utöver alla nya kontakter och kära återseenden som mötet bidrar med är vi övertygade om att det vetenskapliga programmet har något som intresserar alla specialiteter och professioner.

Ta också chansen att bidra aktivt till mötet genom att skicka in ditt abstract. Abstractinlämningen öppnar den 1:e december och stänger den 15 januari. Du hittar mer instruktioner på hemsidan.

Varmt välkomna!

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 22:e och 23:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet