Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Inloggningsuppgifter till Vårmötet är nu utskickade. Saknar du inloggning vänligen kontakta Jenny Johansson jenny@mkon.se

Käre/a kollega,

Nu har det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt startat i gång med ett högtidligt invigningswebinar den 18 mars. Vi är glada över att runt 700 personer följde vår första sändning!

Om du vill titta på programmet i efterhand, så finns alla föreläsningar tillgängliga under en månad via det Kardiovaskulära Vårmötets hemsida, fram till nästa webinar. Här på hemsidan kommer du snart också att kunna ta del av de digitala postrarna och en utställning från industrin.
 
Nu ser vi fram emot nästkommande webinar den 22 april. Det övergripande temat då är diagnostik och inleds med ett industrisymposium kl 12.00, efterföljt av det vetenskapliga programmet från kl 14.30.

Ladda gärna ner Kardiovaskulära Vårmötets app, så får du den senaste informationen om mötet direkt i telefonen. Sök på 'Vårmötet' där du laddar ner dina appar.

Vi vill igen passa på att slå ett slag för att registrera en klinikbiljett, vilket innebär att alla medarbetare på kliniken får tillgång till det vetenskapliga programmet och därmed ett helt års fortbildning.

Varmt välkomna till det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt!

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 22:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet