Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Inloggningsuppgifter till Vårmötet är nu utskickade. Saknar du inloggning vänligen kontakta Jenny Johansson jenny@mkon.se


Käre/a kollega,

Det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt har fått en fin start och har så långt gett tre webinars.

Det är i dagsläget 44 kliniker som har registrerat en så kallad klinikbiljett, vilket innebär att alla medarbetare får tillgång till det vetenskapliga programmet och därmed ett helt års fortbildning. Det är även 260 personer som har registrerat individuella biljetter. Ett rabatterat pris erbjuds för er som vill köpa nya biljetter och haka på mötet från och med nästa webinar i september.

Glöm inte att du fram till och med 15 juni är välkommen att sända in abstract till Vårmötet Året Runt. Denna gång kommer alla abstract enbart att presenteras elektroniskt. Efter det att ditt abstract har godkänts kommer du få spela in en tre minuters presentation av abstractet som sen läggs upp här på Vårmötets hemsida och i appen så att det blir tillgängligt för att alla deltagare.

Vi i organisationskommittén vill också passa på att tacka för den här våren! Det har varit en resa med många vändningar; från att ha planerat ett fysiskt Vårmöte, till att ställa in och slutligen ställa om Vårmötet till ett digitalt alternativ. Det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt skapar en ökad tillgänglighet där ni inte behöver transportera er till Vårmötet, utan Vårmötet levereras direkt hem till er egen klinik. Men vi längtar förstås efter att få träffas på riktigt igen och vi hoppas på att kunna få ge det Kardiovaskulära Vårmötet på plats i Malmö 2022.

Nu tar det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt sommaruppehåll och vi önskar er välkomna tillbaka till höstens första webinar den 9:e september. Start som vanligt med industrisymposium vid lunchtid, följt av det vetenskapliga programmet kl 14.30. Den här gången med tema arytmi.

Vi önskar er en riktigt härlig sommar och semester!
 

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 22:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet