Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

22:a Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2021

10-12 mars

KÄRA KOLLEGOR,
Den pågående covid-19 pandemin fortsätter att påverka oss på olika sätt. Vi förhåller oss alla till den pågående situationen och gör ett stort arbete för att våra patienter ska få bästa möjliga vård under de förutsättningar som gäller.

Vi ser mycket fram emot att träffa er i Malmö den 10-12 mars när det Kardiovaskulära Vårmötet 2021 kommer gå av stapeln. Vi planerar att utgå från det befintliga vetenskapliga programmet från 2020, med möjligheter att göra relevanta justeringar och uppdateringar. Kontakt kommer att tas med de förslagsställare som fått ett godkänt symposium till 2020 års möte. Det kommer också ges möjlighet att både presentera redan godkända abstract och skicka in nya abstract. Mer information kommer.

Svenska Kardiovaskulära Vårmötet ordnar i samarbete med Svenska Hjärtförbundet och Svenska Läkarsällskapet ett Kardiovaskulärt Höstwebinar den 8-9 oktober med ett spännande program mellan kl. 09.00-15.00.
För program och anmälan, se hemsidan här.


Bästa hälsningar från
Maria Bäck, ordförande, Organisationskommittén
Henrik Engblom, ordförande, Svenska Hjärtförbundet