Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Bäste/a kollega,
 
Nu drar snart det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt 2021 igång!

Mötet startar med invigning den 18:e mars och fortsätter sen med ett webinar i månaden mellan kl.14.30-17.00 under hela året, med teman som kommer täcka in nyheter inom flertalet av de större kardiovaskulära specialiteterna.

Passa på att registrera en klinikbiljett och nyttja möjligheten att fortbilda dig tillsammans med dina kollegor under 2021. Vår förhoppning är att det vetenskapliga programmet ska bidra till ökad kunskap och stimulera till vidareutveckling på ett enkelt och effektivt sätt.

Webinarierna kommer även att spelas in och finnas tillgängliga on demand på det Kardiovaskulära Vårmötets hemsida, tillsammans med posterpresentationer och mycket mer. Du hittar mer information om anmälan och det vetenskapliga programmet på hemsidan.
 
På hemsidan finns också information om det kommande Kardiovaskulära Vårmötet år 2022, som vi har för absolut avsikt att kunna genomföra på plats i Malmö.
 
 
Varmt välkomna till det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt!

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 22:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet