Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Käre/-a kollega,

Planeringen inför den digitala upplevelsen ”Kardiovaskulära Vårmötet året runt 2021” fortgår.

Vi är nu glada över att kunna presentera ett preliminärt program. Programmet kommer att levereras som webinars en torsdag eftermiddag i månaden med start i mars 2021 och med avslut i mars 2022. Varje tillfälle kommer fokusera på ett särskilt tema och innefattar bland annat vetenskapliga symposier och fria föredrag. Vi kommer att använda en plattform med stort fokus på interaktion mellan föreläsare och åhörare för att skapa möjligheter till dialog och diskussion.
En översikt av det preliminära programmet hittar du här på hemsidan under fliken Program.

Ni som fått abstract godkända för presentation vid 2020 års möte kommer att tillfrågas om ert bidrag är aktuellt för presentation under 2021. Dessutom kommer det att finnas möjlighet att skicka in nya vetenskapliga abstract för web-presentation.

Det Kardiovaskulära Vårmötet erbjuder både individuella biljetter och klinikbiljetter. Tanken med klinikbiljetter är att medarbetare på kliniken kan skapa forum och ses i mindre sällskap för att ta del av och diskutera innehållet tillsammans och live med föreläsarna i de olika tema-webinars (anpassat efter FHM restriktioner förstås). En utmärkt möjlighet till fortbildning under ett helt år!

På Kardiovaskulära Vårmötets hemsida kommer du också få direkt tillgång till inspelade presentationer och vetenskap under hela året.

Nu har anmälan öppnat via det Kardiovaskulära Vårmötets hemsida. Välkommen med din/er anmälan som du gör under fliken Anmälan och Avgifter här på hemsidan.

Med förhoppning om att det Kardiovaskulära Vårmötet året runt 2021 kommer att bli en levande, tillgänglig och relevant upplevelse.
Vi passar på att önska er alla en riktigt skön och vilsam julledighet och ett Gott Nytt År!

Ta fortsatt hand om er och varandra.

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 22:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet