Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

22:a Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2020

22-24 april

KÄRE/-A KOLLEGA,
Nu blickar vi framåt mot den kommande julledigheten som öppnar sina draperier, sina vyer och egna stunder. Hoppas denna speciella tid på året blir fylld med glädje och en stunds vila från vardagen.

I egenskap av ordförande i organisationskommittén till Kardiovaskulära Vårmötet vill jag tacka alla som skickat in symposieförslag, vilket gjort att vi med Er hjälp kommer att kunna erbjuda ett program med både djup och bredd på Svenska Hjärtförbundets 22:a Svenska Kardiovaskulära Vårmöte som äger rum 22-24 april i Malmö.
Det preliminära programmet finner Du nu under fliken Program här på hemsidan.

ABSTRACT
Även om julen stundar bakom dörren vill vi redan nu uppmärksamma Er på att skicka in abstract till Vårmötet. Du kan skicka in ditt abstract till och med den 15 januari. Liksom tidigare år belönas de bästa bidragen: 12.000 kr på varje session med fria föredrag, 7000 kr på varje modererad postersession samt 5000 kr för bästa fallpresentation.

ST-LÄKARE
Du vet väl att det är lägre kongressavgift för ST-läkare och att det aldrig kan komma för många unga förmågor så känn Er inkluderade! Alltså, ST-läkarhandledare och ST-läkare – ta chansen och planera för Vårmötet som en naturlig del av ST-utbildning­en. Vårmötet är en LIPUS-granskad kurs som är intygsgivande för ST, och ett fantastiskt presentationsfo­rum för både vetenskapliga och förbättringsprojekt inom ramen för ST. Skicka in Ditt ST-projekt som abstract via denna hemsida. De vetenskapliga projekten granskas på vanligt sätt av en abstractkommitté. Förbättringspro­jekten ska vara godkända av handledare/verksamhetschef och kommer presenteras som poster.

UTBILDNINGAR I ANSLUTNING TILL VÅRMÖTET
Liksom tidigare år kommer Hjärtförbundets arbetsgrupper dagarna innan själva Vårmötet att anordna kurser, Du finner dem och övriga sidomöten under fliken Program.
 
Så bäste/-a kollega välkommen med bidrag och känn Dig hjärtligt välkommen till Malmö för att tillsammans göra det 22:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet till ett givande och lärorikt möte!

Önskar Er alla en riktigt God Jul och allt det bästa inför det nya året!
 

Maria Bäck
Ordförande i organisationskommittén