Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Inloggningsuppgifter till 'Vårmötet året runt’ är nu utskickade. Saknar du inloggning vänligen kontakta Jenny Johansson jenny@mkon.se 

KÄRE/A KOLLEGA,

Torsdag den 17 mars är det dags för nästa webinar från det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt. Start som vanligt med industrisymposier vid lunchtid, följt av det vetenskapliga programmet kl 14.30 – 17.00.
Hjärtligt välkomna!

Programmet finner du under fliken ”Vetenskapligt program” i menyn ovan.

Parallellt med att webinaren fortskrider så planerar organisationskommittén för nästa års Kardiovaskulära Vårmöte på plats i Malmö den 6-8 april. Ett spännande vetenskapligt program är nu format och du finner det nu på 23:e Kardiovaskulära Vårmötets hemsida.
 
Deltagaranmälan  är öppen och vi hoppas att ni är lika sugna som oss på att ses i april. Utöver alla nya kontakter och kära återseenden som mötet bidrar med är vi övertygade om att det vetenskapliga programmet har något som intresserar alla specialiteter och professioner.

Ta också chansen att bidra aktivt till mötet genom att skicka in ditt abstract. Abstractinlämningen är öppen och stänger den 15 januari. Du hittar mer instruktioner på hemsidan.

Varmt välkomna!

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 22:e och 23:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet