Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Inloggningsuppgifter till Vårmötet är nu utskickade. Saknar du inloggning vänligen kontakta Jenny Johansson jenny@mkon.se

HOPPAS NI HAFT EN FIN OCH AVKOPPLANDE SOMMAR!

Det Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt hälsar er välkomna tillbaka och vi ser med spänning fram emot höstens kommande webinars. Du hittar det vetenskapliga programmet som uppdateras kontinuerligt på vårmötets hemsida.

Nästa webinar hålls den 7:e oktober med tema kranskärl. Start som vanligt med industrisymposium vid lunchtid, följt av det vetenskapliga programmet kl 14.30.

Ett rabatterat pris erbjuds er som vill anmäla er för individuell biljett eller klinikbiljett och ansluta till mötet under hösten. Passa på att nyttja möjligheten att fortbilda dig tillsammans med dina kollegor. Detta gäller er som sedan tidigare inte gjort en anmälan.

Parallellt med att höstens webinars fortskrider är det dags att börja planera för nästa års Kardiovaskulära Vårmöte i Malmö 6-8 april. Organisationskommittén har börjat sitt arbete, men det är Ditt bidrag som gör det Kardiovaskulära Vårmötet till den framgång det blivit. Mötets främsta styrka är det tvärprofessionella deltagandet och ett program som berör viktiga frågor inom olika delar av hjärtsjukvården utifrån flera specialiteters och professioners aspekter. Eftersom programmet har någonting för alla kan såväl nya som erfarna kliniker och forskare stimuleras tillsammans till ett stort utbyte av kunskap och erfarenheter.

Hur vill Du att det vetenskapliga programmet ska se ut på det Kardiovaskulära Vårmötet i Malmö? Vilka ämnen önskar Du ta del av och vad behöver vi lära oss mer om? Vad har Du saknat i programmet? Vi behöver Din hjälp med förslag och idéer på symposier för att även fortsatt göra det Kardiovaskulära Vårmötet till en succé.

FÖRESLÅ SYMPOSIER TILL VÅRMÖTET 2022, DEADLINE 8 OKTOBER 2021
Det är Ditt och andras bidrag som tillsammans skapar mötets program. Anmäl Ditt symposieförslag på Vårmötets hemsida www.vårmötet.se.
Det är bra med färdiga genomarbetade förslag med tillfrågade föreläsare och moderatorer samt undertitlar. Vi välkomnar framför allt symposieförslag som innehåller bred representation från olika specialiteter och professioner, deltagare från mindre och större sjukhus samt olika delar av landet. Vår strävan är att få en jämn könsfördelning bland medverkande föreläsare och moderatorer. Förslag på vetenskapliga- och industrisymposier skickas via www.vårmötet.se t.o.m. den 8 oktober 2021. Instruktioner finns på hemsidan. Utöver traditionella symposier välkomnar organisationskommittén även nya och innovativa förslag på sessioner som kan skapa interaktion med publiken.
Har Du frågor eller önskemål är Du välkommen att ta kontakt med Charlotta Kitti på MKON eller Din specialitetsrepresentant i organisationskommittén. Varmt välkommen med Ditt bidrag!
 
Abstract finner du på hemsidan och i appen. Inom kort kommer du även finna dem som sändes in i somras. För att se abstracten behöver du logga in på på vårmötets hemsida.

Vi ser mycket fram emot en givande höst tillsammans!

Bästa hälsningar,
Maria Bäck, ordförande för det 22:e Svenska Kardiovaskulära Vårmötet
Henrik Engblom, ordförande för Svenska Hjärtförbundet