Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

UTSTÄLLNING
Vid Vårmötet året runt erbjuder vi företag att visa upp sin verksamhet genom en digital monter.
Montern är aktiv under ett helt år, fram till mars 2022, kostnaden för hela året är 15.000kr ex moms. 

Läs mer om vad en digital monter innefattar och hur den fungerar HÄR
Sista dag för att lämna in material till digital monter som ska stå färdig till den 22 april är den 16 april.
Därefter går det fint att boka monter och lämna material som läggs upp allt efter som det inkommer.


Den 18 mars kickade vi igång Kardiovaskulära Vårmötet Året Runt.
 
Till mötet hade vi fått in ca 200 anmälningar, av dem fanns 33 st klinikbiljett, vilket man bokar ifall man är fler än 16 personer. Det innebära att det kan ha suttit uppåt 700 personer, eller fler, som följde vår första sändning. Vi är glada och tacksamma att vi fått en så fin start.
 
Det är aldrig för sent att göra sin deltagaranmälan, den håller vi öppen ända fram till 17 mars 2022, allt för att så många som möjligt ska kunna delta och förkovra sig.
 Även företag kan använda sig av anmälningsalternativet Klinikbiljett, vilket är fördelaktigt om ni är fler än 16 personer.
 
De inspelade webinaren finns tillgängliga på hemsidan i en månad, fram till nästa webinar hålls. Där hittar du även information om det detaljerade vetenskapliga programmet samt ser datum för kommande webinar tillfällen.

FÖRETAGSSYMPOSIUM

Vid 'Vårmötet året runt' kommer det att vid 9 st tillfällen ges möjlighet för företag att hålla ett industrisymposium, med start i april 2021. Sista dag att sända in symposiumförslag den 9 februari. Kostnad för ett webinar á 60 minuter är 120.000kr ex moms.

Vår ambition är att samtliga föreläsningar är förinspelade och att föreläsare och moderatorer sitter med live när webinaret sänds för att kunna ta emot och svara på frågor. Föredrar era föreläsare att sända live går det också bra.

Företagssymposium ges samma dag som vårmötets webinar och ligger kvar i en månad.  Företag får själv bestämma vilket klockslag symposiet genomförs. Vårmötets program är fastställt till kl.14.30-17.00. För exakta datum se under fliken Program.

Under de två veckorna som föregår webinaret kommer ert företagssymposium att synas i mailutskick till anmälda deltagare samt i utskick i marknadsföringssyfte såväl som i vår app och hemsida.

Ni ges möjlighet till en två minuter lång presentation av ert symposium insprängt i programschemat för vårmötets program, live eller förinspelat. På vårmötets hemsida kommer ni få en banner exklusiv för er att promota ert symposium.


Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Charlotta Kitti