Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

FÖRETAGSSYMPOSIUM

Vid 'Vårmötet året runt' kommer det att vid 9 st tillfällen ges möjlighet för företag att hålla ett industrisymposium, med start i april 2021. Sista dag att sända in symposiumförslag den 9 februari. Kostnad för ett webinar á 60 minuter är 120.000kr ex moms.

Vår ambition är att samtliga föreläsningar är förinspelade och att föreläsare och moderatorer sitter med live när webinaret sänds för att kunna ta emot och svara på frågor. Föredrar era föreläsare att sända live går det också bra.

Företagssymposium ges samma dag som vårmötets webinar och ligger kvar i en månad.  Företag får själv bestämma vilket klockslag symposiet genomförs. Vårmötets program är fastställt till kl.14.30-17.00. För exakta datum se under fliken Program.

Under de två veckorna som föregår webinaret kommer ert företagssymposium att synas i mailutskick till anmälda deltagare samt i utskick i marknadsföringssyfte såväl som i vår app och hemsida.

Ni ges möjlighet till en två minuter lång presentation av ert symposium insprängt i programschemat för vårmötets program, live eller förinspelat. På vårmötets hemsida kommer ni få en banner exklusiv för er att promota ert symposium.


UTSTÄLLNING
Vi håller på och utvecklar ett format för digitala montrar som vi hoppas att vi ska kunna informera er om inom kort.
Kostnaden för en digital monter är satt till 15.000kr som är aktiv under hela året. Första webinaret går den 18 mars, tills dess kommer vi inte ha öppnat utställningen utan planerar att lansera den till webinar nr 2 som går den 22 april.

Vi kommer att ha tilläggs exponering som kan köpas till, tex filmvisning, banner m.m.
Så snart mer info finns läggs den upp på hemsidan och jag sänder ut ett massmail om det.

Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Charlotta Kitti