Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Tack för att du ställer upp under konferensen!

Instruktioner för föreläsare
Du behöver inte ta med dig egen dator, det räcker med att du har laddat upp din presentation på ett USB-minne.
Vi rekommenderar att du har kontrollerat att överföringen till USB-minnet är korrekt.
Din presentations första bild bör visa ditt namn och titeln på föredraget.
Vi har tekniker på plats som hjälper dig både innan och under ditt föredrag. Vi vill att du lämnar in ditt material till våra tekniker senast två timmar innan föredraget. Du hittar dem i respektive lokal.
Om du tar med dig egen Laptop, ber vi dig besöka våra tekniker, senast två timmar innan ditt föredrag. Vi har då möjlighet att checka av upplösning och skärmutgångar. Om du har en nyare Laptop som inte har standard skärmutgång, (15 pinnars D-Sub) så skall du ha med dig dockningsdelen, annars har vi ingen möjlighet att hjälpa dig. Om du har en Mac, så måste du ta med adapter som medföljer datorn som gör om det till standard HDMI.

I alla salar finns PC kanon och i datorerna finns PowerPoint installerat. Vi vill att du använder de standard fonter/typsnitt som finns i Officepaketet, gör du inte det ber vi dig att de fonter/typsnitt du använder bifogas separat på disken.

Konferens APP (öppen mitten på februari)
Ladda ner appen: MKON från Google Play eller App Store.
Öppna appen
Välj event kommer upp – Tryck på 6:e nationella konferensen i Palliativ Vård
Tryck sedan ”aktivera event” längst ner på skärmen
Appen är nedladdad och klar att använda!

Här finns bland annat mentometer som ni kan använda under er föreläsning.
Som föreläsare kan du förbereda frågor och vid föreläsningens start meddela deltagarna att de behöver appen för att kunna delta vid röstningen. Deltagarna röstar med sina egna smarttelefoner och resultatet visas på datorskärmen framför moderatorn/er som kan ta upp det på den stora skärmen.

Instruktioner för moderatorer
Som moderator är du ansvarig för att tiden hålls av föreläsarna, vänligen håll tiderna, drar någon över tiden påverkar det hela programmet och efterföljande föreläsningar. Var gärna behjälplig med APPen och funktionen mentometer.
Teknikerna sköter inloggningen i systemet så det är ingenting du behöver tänka på.

Dokument

Klicka här för att ladda ner instruktioner om ”Mentometer”.

För frågor, kontakta Åsa på MKON eller
via telefon 0731 531 531