Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Förkonferens

Den 2 oktober startar vi i gång med en förkonferens! Under dagen fokuserar vi på tre spännande områden inom den palliativa vården: forskning, utbildning och ledarskap.
Dagen bjuder på tre parallella spår med föreläsningar och intressanta diskussioner för dig som är forskare, chef, eller utbildar inom palliativ vård. Du som har ett intresse och är nyfiken på dessa områden är även varmt välkommen!

Forskning
Forskar du inom palliativ vård? Träffa andra forskare och lyssna på presentationer av aktuella avhandlingar på området.
Vi bjuder även på föreläsningar om hur du skriver vetenskapliga artiklar, söker anslag och etablerar internationella studier.

Utbildning
Nyfiken på utbildning inom den palliativa vården? Vi bjuder på föreläsningar om bland annat palliativ medicin på det nya läkarprogrammet och palliativ omvårdnad på sjuksköterskeutbildningar.
Vi pratar även om utbildning inom palliativ vård för arbetsterapeuter, fysioterapeuter, dietister och kuratorer.

Ledarskap
Är du chef inom palliativ vård? Vi pratar ledarskap och dess betydelse inom palliativ vård. Hur ser framtidens ledarskap ut? Hur utvecklar och marknadsför vi den palliativa vården i Sverige?
Vi bjuder även på föreläsningar om ledarskap inom Säbo, kvalitetskriterier för specialiserad palliativ vård samt akademiskt ledarskap.

Missa inte konferensens första dag! Se mer om innehållet i programmet.