Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till Malmö!

8:e nationella konferensen i palliativ vård arrangeras på Clarion Malmö Live som ligger mitt i hjärtat av Malmö och med 450 meter från Malmö Centralstation så är det bara några minuters gångavstånd till anläggningen.
Malmö är mer än en stad. Malmö är full av kreativa människor som skapar teater, konst och musik. I Malmö kan du träffa på en lovande ung designer, en kock som är stolt över sin första Michelinstjärna, en regissör som utmanar gränserna eller ett band som nyss har spelat in sitt första album.

I Malmö flödar idéerna. Det är en stad dit många kommer för att förverkliga sina drömmar. Det märks på mångfalden och människorna.

Malmö kan stoltsera med fler restauranger per invånare än någon annanstans i Sverige. Runt Möllevångstorget och Davidhallstorg experimenterar unga restaurang- och bistroägare med kulinariska influenser från bland annat Frankrike, Italien, Indien, Libanon och Iran.

Vill du uppleva Malmö som en lokalbo eller vill du helst bara shoppa? Besök TripAdvisor eller MalmoTown för tips om hur man får det mesta utav Sveriges tredje största stad.

För information om aktiviteter utanför Malmö, besök gärna Skåne regions hemsida Besök Skåne.

För information om aktiviteter i Köpehamn - vänligen besök Visit Copenhagen.