Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

ÖNH-dagarna flyttas fram till 18-21 maj 2021!

Organisationskommittén för ÖNH-dagarna har utifrån rådande pandemi och de konsekvenser detta fört med sig, beslutat att ställa in ÖNH-dagarna 2020 och istället hålla kongressen i Örebro 18-21 maj 2021.

Det känns för oss alla som ett oerhört trist och ledsamt beslut men vi behöver nog inse att det samtidigt det mest realistiska och ansvarsfulla i det läge vi befinner oss i. Även om situationen kring Covid-19 ser ut att stabiliseras så finns det en stor risk att bland annat mötes- och reserestriktionerna ligger kvar i september. Förutsättningarna kommer att vara bättre för mötet under försommaren 2021 och strukturen och innehållet i allt planeringsarbete som redan lagts ner består.

SFOHH  tillsammans med ÖNH-kliniken i Örebro och FÖNH vill varmt välkomna Er till ÖNH-dagarna, Sveriges viktigaste vetenskapliga kongress och mötesforum inom öron-, näs- och halssjukdomar samt huvud- och halskirurgi!

Mötet äger rum 18-21 maj på Conventum och bjuder på ett gediget vetenskapligt program med tre parallella sessioner och flera inbjudna föreläsare. På tisdagen hålls minikurser för ST-läkare varpå själva mötesprogrammet sedan inleds med Holmgrenföreläsning på onsdagsmorgonen. 

I försommarens tecken, med ett spännande vetenskapligt program och trevliga sociala möten som mingel på Örebros slott och kongressmiddag, finns alla förutsättningar för en lyckad och minnesvärd kongress!

Varmt välkomna till Örebro 18-21 maj 2021  

Per von Hofsten, 
ordförande organisationskommittén ÖNH-dagarna
Klicka på bilden för att ladda ner vår poster
för ÖNH-dagarna och sätt upp på din klinik!