Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till ÖNH-dagarna i Örebro 2020!


ÖNH-dagarna flyttas fram till 8-11 september 2020!

Organisationskommittén för ÖNH-dagarna har utifrån rådande situation kring Covid-19 beslutat att flytta mötet
 till 8-11 september. Vi behåller era bokningar som det är. Läs mer på "Frågor & svar"

Ni som är inbjudna föreläsare, deltagare i paneler eller bidragit med abstrakts kommer alla att personligen kontaktas per mail.

I dessa lite oroliga tider där vården kommer att ställas inför stora utmaningar behöver vi samtidigt också blicka framåt och inte glömma att efter varje ansträngning finns också en återhämtning. I sensommarens tecken bjuder vi därför in er till Sveriges bästa kongress, för att träffa kollegor och vänner samt att dela med sig av kunskap och erfarenheter. Vi är glada över att inte behöva ställa in kongressen och ser att alla förutsättningar finns för ett lyckat möte. 

Varmt välkomna till Örebro 8-11 september!

Organisationskommittén ÖNH-dagarna Örebro 2020


ÖNH-kliniken i Örebro tillsammans med SFOHH och FÖNH vill varmt välkomna Er till ÖNH-dagarna, Sveriges viktigaste vetenskapliga kongress och mötesforum inom öron-, näs- och halssjukdomar samt huvud- och halskirurgi! 

Mötet äger rum 8-11 september på Conventum och bjuder på ett gediget vetenskapligt program med tre parallella sessioner och flera inbjudna föreläsare. På tisdagen hålls minikurser för ST-läkare varpå själva mötesprogrammet sedan inleds med Holmgrenföreläsning på onsdagsmorgonen. 

I försommarens tecken, med ett spännande vetenskapligt program och trevliga sociala möten som mingel på Örebros slott och kongressmiddag, finns alla förutsättningar för en lyckad och minnesvärd kongress!Klicka på bilden för att ladda ner vår poster 
för ÖNH-dagarna och sätt upp på din klinik!