Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Frågor & svar

Behöver jag omboka min anmälan till det nya datumet?
-Nej, du ombokas automatiskt.

Jag har bokat hotell samtidigt, vad händer med detta?
-Din hotellbokning följer med. Vi kommer om möjligt att försöka omboka dig till samma hotell och återkommer med ny bekräftelse. Med reservation för eventuella prishöjningar.

Vilka avbokningsregler gäller för bokning?
-Om ni mot förmodan inte kan delta i september kan detta avbokas senast 15 juni och då erhåller ni 50% av avgifter och hotellkostnader.

Kan jag överlåta min bokning till en kollega?
-Ja, utifrån rådande förutsättningar tillåter vi att du överlåter din bokning till en kollega. Det enda kravet vi ställer är att om du har anmält dig som medlem i SFOHH/FÖNH så krävs att din kollega också är medlem. Kontakta i så fall MKON senast 15 juni.

Jag är föreläsare eller har skickat in ett abstrakt, vad händer?
-Föreläsare och alla de som skickat in abstrakt kommer att kontaktas personligen per mail.

Hur blir det med programmet och ST-minikurser?
-Vi kommer att jobba med programmet men grundplanen är att ha samma struktur i september som vi haft i maj, således blir ST-minikurser på tisdagen 8 september och fria föredrag/postersession på onsdagen etc. Vi kommer att uppdatera programmet på hemsidan när arbetet är klart.

Kommer pandemin att påverka mötets genomförande i september?
-Organisationskommittéen följer givetvis utvecklingen och de rekommendationer som folkhälsomyndigheten ger. Enligt de scenarier som finns så kommer pandemin att ha sin högsta påverkan under slutet av våren för att sedan lugna ner under sommaren. Vår bedömning är just nu att förutsättningarna kommer att vara goda för att genomföra mötet i september. Ändras sig läget och utvecklingen under våren så återkommer vi med information till er deltagare.