Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla monterpersonal till Ortopediveckan 2024!

Samtliga personer som kommer att vara på plats under Ortopediveckan måste registreras som monterpersonal. Även de personer som går fritt enligt ert sponsorskap/utställningspaket.

Klicka här för att se de olika utställningsmöjligheterna

Tidig avgift gäller tom 15 juni, vanlig avgift tom 12 augusti och därefter gäller onsite avgift.

Om ni befinner er på er arbetsplats, kan det vara svårt att komma igenom formuläret på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk eller hemifrån.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har gått igenom din anmälan. Om ni ej erhållit bekräftelse, titta gärna i er spam/skräppost. Tänk på att alla bekräftelser och utskick kommer att skickas till den mailadress du anger i anmälan. Många regioners säkerhetsinställningar blockerar våra bekräftelser så välj om möjligt en alternativ mailadress för att inte missa viktig information.

Socialt program
I år kan man anmäla sig till Get Together, Ortopedmilen och Bankett. Om du önskar att delta på något av ovan och din arbetsgivare ska bekosta det sociala programmet, vänligen anmäl dig längre ner i formuläret. 

Om du själv ska bekosta det sociala programmet, vänligen anmäl dig till Ortopediveckan 2024 och gör efteråt en tilläggsbeställning via din personliga sida. Du får tillgång till din personliga sida via bekräftelsen och kan via tilläggsbeställningen betala separat med kort.

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Malin Nilsson på MKON, malin@mkon.se


Alla priser visas exklusive moms.

Varmt välkommen till Örebro! 

Namnbricka

Vad ska det stå på din namnbricka?

Anmälningsalternativ

Alla priser som visas är exklusive moms.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Samtliga hotellpriser visas exklusive moms.

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning