Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Socialt program

Under Ortopediveckan 2024 kommer det att bjudas in till en Get together med mingel hos utställarna, Ortopedmilen, ArtOrt och en fartfylld bankett. Du kan läsa mer om de olika aktiviteterna här nedan.

Du kan anmäla dig till aktiviteterna i samma anmälningsformulär som du anmäler dig till Ortopediveckan, då kan du betala med faktura eller kort. Om du önskar att betala aktiviteterna separat från din anmälningsavgift, kan du anmäla dig till aktiviteterna via din personliga sida. Du får tillgång till din personliga sida i din bekräftelse. Klicka på länken i bekräftelsen och under ”Tilläggsbeställningar” kan du välja vilka aktiviteter du vill boka till. Detta avser Get Together, Ortopedmilen och Banketten. Debitering sker med betalkort i samband med tilläggsbeställning.

Har du frågor om bokning av de sociala aktiviteterna eller din anmälan kontakta, malin@mkon.se

Varmt välkomna!

Det sociala programmet genomförs utan ekonomiskt stöd från industrin. 

Get Together och mingel bland utställarna

Njut av vår storslagna invigning och ta er sedan direkt ut i mässhallen för en gemytlig men fartfylld Get together. Vi låter popcornen flöda och lekarna börja. Kanske får du också chansen till en svängom på dansbanan. Självklart kommer du också bjudas på skönt folkparks-käk med tillhörande dryck. 

När: Tisdag 27 augusti
Kostnad: 250 kr/person inkl. moms. Ingår ett glas öl, vin eller annan dryck. 
Var: Utställningshallen, Conventum Örebro. 

Föranmälan krävs. 

Ortopedmilen

Var med och spring årets Ortopedmil som kommer att gå i natursköna Oset vid Hjälmarens strand. Ortopedmilen är 1 mil lång. 

När: Tisdag 27 augusti
Kostnad: 188 kr/person inkl. moms
Var: Mer information kommer.

Föranmälan krävs. 

Postersession och mingel

Postersessionen inleds med en kort muntlig redovisning av alla postrar inne i Kongresshallen, sedan tar postervisning och mingel vid. Kom och träffa alla kollegor och mingla runt bland de fina postrarna. När du bestämt dig så lägger du din röst genom Ortopediveckans app. Glöm inte att tillåta pushnotiser i appen så att du vet när omröstningen startar. Kvällen avslutas med att vi utser årets bästa poster!

När: Onsdagen 28 augusti klockan 16:30
Kostnad: Ingår i anmälningsavgiften
Var: Kongresshallen, Conventum

Ingen anmälan krävs.

Bankettmiddag

Traditionsenlig bankett med trerätters middag i glada vänners lag. Förbered dig på storslagen underhållning som ni sent kommer att glömma. När middagen är slut tar dansen vid och vi håller på tills natten blir till dag.

När: Torsdag 29 augusti
Kostnad: 850 kr/person ink. Moms
Var: Conventum

Föranmälan krävs.