Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Sveriges Neuropsykologers Förenings Riksstämma 2020

22-24 januari

DUNKERS KULTURHUS

Dunkers kulturhus byggdes tack vare den generösa donationen från Henry Dunker, grundare av den numera världskända gummifabriken Tretorn. Idag är Dunkers kulturhus en mötesplats för helsingborgare och ett attraktivt besöksmål för konst- och kulturintresserade i Öresundsregionen och Sverige.

En symbol för Helsingborgs identitet, Dunkers kulturhus inrymmer en mängd olika utställningar och värnar aktivt om Helsingborgs kulturarv och historia.
Under SNPF:s Riksstämma 2020 erbjuds deltagarna gratis inträdde till samtliga utställningar på Dunkers kulturhus. Läs mer och förbered ditt besök på https://dunkerskulturhus.se/event/
 
Tillgänglighet
Dunkers kulturhus är tillgängligt för alla. Här är rullstols- och barnvagnsvänligt och det finns hörslingor i konsert- och teatersal samt ledstråk i entrén.
 
Dunkers kulturhus ligger mitt i centrala Helsingborg, nära till busshållplatser och centralstationen för tåg, båt och flygbuss. I parkeringshuset under Sundstorget, platsen framför kulturhusets entré, kan du parkera din bil.
 
Mer information:
https://dunkerskulturhus.se/
Besöksadress: Kungsgatan 11, Helsingborg