Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Sveriges Neuropsykologers Förenings Riksstämma 2020

22-24 januari

Praktisk information

Nedan följer en del praktisk information som kan vara bra för dig att veta innan du anländer till Helsingborg. Har du ytterligare frågor kan du kontakta Ola på MKON, ola@mkon.se.

Dunkers Kulturhus
Besöksadress: Kungsgatan 11, Helsingborg
https://dunkerskulturhus.se/

Registreringsdisk, namnskylt och hotellbokning
Personal från MKON finns på plats i registreringsdisken under följande tider:

22/1 - 08:00 - 12:00

23/1 - 08:00 - 17:00

24/1 - 08:00 - 15:30

Har du frågor är du välkommen att vända dig till oss.

Du som har bokat hotellrum på Marina Plaza via MKON i samband med din registrering behöver bara uppge ditt namn i receptionen när du checkar in. Observera att om du inte har något hotell specificerat i din bekräftelse finns ingen bokning gjord via MKON. Det är nu ej längre möjligt att avboka nätter/rum.

Vetenskapligt program
Klicka här för att se det vetenskapliga programmet.

Workshops den 22/1 kräver en föranmälan som är obligatorisk och gjordes i samband med din anmälan. Se uppgifter om vilka alternativ du är anmäld till i din bekräftelse.

Sveriges Neuropsykologers Förenings årsmöte avhålls torsdag 23/1 kl 17:00 i Sammanträdesrummet, våning 3 på Dunkers kulturhus. Årsmöteshandlingar är redan utskickade till röstberättigade

Socialt program
Middagen kommer att hållas den 23/1 kl 19:00 på Hotell Marina Plaza.

På din namnbricka finner du din bordsplacering
Adress: Kungstorget 6, 252 24 Helsingborg
Karta

Notera att det till det sociala programmet krävs en föranmälan som gjordes i samband med din anmälan till. Se uppgifter om vilka delar du är anmäld till i din bekräftelse.

Övrigt
Du som deltagare är också välkommen att besöka utställningarna vid Dunkers kulturhus, mot uppvisande av din namnskylt. Läs mer om aktuella utställningar på hemsidan: https://dunkerskulturhus.se/