Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till ÖNH-dagarna i Linköping!


ÖNH-kliniken Linköping/Norrköping tillsammans med SFOHH och FÖNH bjuder in Er till Sveriges viktigaste vetenskapliga kongress och mötesforum inom öron-, näs- och halssjukdomar samt huvud- och halskirurgi!

SFOHH och FÖNH är stolta över att presentera Linköping som plats för ÖNH dagarna 2018! Mötet kommer bjuda på ett gediget vetenskapligt program där de senaste rönen diskuteras utifrån ett nationellt perspektiv. Jämfört med tidigare år är mötet förlängt och smygstartar redan på tisdagen med minikurser för ST-läkare, föreläsningarna startar sedan på onsdag morgon. Programkommittén kommer presentera det preliminära programmet här på hemsidan i mitten av oktober då anmälan också öppnas. Vi har som målsättning att verka för så låga anmälningsavgifter som möjligt till mötet och till 2018 har vi lyckats pressa ner dessa till det lägsta priset på länge; från 2800 kr för ST-läkare och 3800 för specialistläkare/sjuksköterska. Jag vill också lyfta fram och uppmuntra anmälan av abstrakt nu när inte Riksstämman längre finns som forum, tid finns avsatt för posterpresentationer och fria föredrag. Sedan får vi inte glömma middagar, mingel och god underhållning vilka såsom alltid på våra möten kommer att ligga i fokus, även vid mötet 2018. Linköping Konsert och Kongress erbjuder utmärka konferenslokaler i centrum med närhet till kommunikationer och hotel. Alla förutsättningar finns för ett lyckat och minnesvärt möte!

Vi ses i Linköping 2018!

Per von Hofsten,

Ordförande Svensk förening för otorhinolaryngologi, huvud- och halskirurgi