Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till ÖNH-dagarna!

Nästa vecka ses vi i Linköping för årets ÖNH-dagar! Nedan följer en del praktisk information som kan vara bra för dig att veta innan du anländer till Linköping. 

I samband med att detta mail skickas ut skickas även din anmälningsbekräftelse igen. Vänligen återkoppla till Anna på MKON om något inte stämmer med din anmälan. Dit kan du också vända dig om du har några övriga frågor.

Har du frågor kring din monter eller utställningen, vänligen vänd dig till Åsa på MKON. 


Linköping Konsert & Kongress

Konferensen äger rum på Linköping Konsert & Kongress som ligger på gångavstånd från både hotell och centralstation. 

Adress: Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

Klicka här för karta

Linköping taxi: 013 14 99 99


Registreringsdisk, namnskylt och hotellbokning

Personal från MKON kommer att finnas på plats i registreringsdisken under hela ÖNH-dagarna. Har du frågor är du välkommen att komma till oss. 

När du anländer till Linköping Konsert & Kongress erhåller du din namnskylt med eventuella biljetter till det sociala programmet. Biljetterna ligger då i plastfickan för din namnskylt.

Du som har bokat hotell via MKON i samband med din registrering behöver bara uppge ditt namn i receptionen när du checkar in. Observera att om du inte har något hotell specificerat i din bekräftelse finns ingen bokning gjord via MKON. Det är nu ej längre möjligt att avboka nätter/rum.


Vetenskapligt program

Klicka här för att se och ladda ner det senast uppdaterade programmet.

Minikurserna för ST-läkare kommer att gå i 4 olika pass med start kl. 10.00 den 10 april. Samtliga lokaler ligger på Linköpings Universitet och en översikt över lokalerna finns här. Information om vilken kurs som går i vilken lokal finns i programmet.

Minikurserna för sjuksköterskor går parallellt med övrigt program på Linköping Konsert & Kongress den 12 april. 

Föranmälan till minikurserna är obligatorisk och gjordes i samband med din anmälan till ÖNH-dagarna. Se uppgifter om vilken/vilka kurser du är anmäld till i din bekräftelse. 


Socialt program

Välkomstmingel med utställarna
Tisdag 10 april kl. 17.00-19.00, Linköping Konsert & Kongress

Middag
Onsdag 11 april kl. 19.00, "Verandan vid ån", Scandic Linköping City
Adress: Tanneforsvägen 51, Linköping
Biljett till middagen och två drinkbiljetter erhålles i samband med att du hämtar ut din namnskylt. Glöm inte att ta dessa med dig. 

Bankettmiddag
Torsdag 12 april kl. 19.30, "Garden", Linköping Konsert & Kongress
Biljett till middagen erhålles i samband med att du hämtar ut din namnskylt. Glöm inte att ta den med dig.

Föranmälan till allt socialt program är obligatoriskt och gjordes i samband med din anmälan. Se information om vilka delar du är anmäld till i din bekräftelse.


Information till dig som ska medverka i programmet
Ska du tala, moderera eller presentera ett abstract under ÖNH-dagarna? 
Då hittar du all info om hur du går tillväga här

Ska du presentera en poster? När du kommer till Linköping Konsert & Kongress får du info av personalen i registreringsdisken vart postrarna ska hänga. Det är fri placering och fästmaterial finns på plats. 


ÖNH-dagarnas APP
Det kommer inte att finnas något tryckt material på plats under ÖNH-dagarna i Linköping utan all information finns i vår app, som vi rekommenderar alla att ladda hem i god tid.

Om du använder iPhone måste du först ladda ner appen ”Konferens och event”. Öppna denna app och klicka på + längst ner. Ange koden: önh2018 och tryck ok.
Använder du Android kan du ladda ner appen ”ÖNH-dagarna” direkt från Google Play.

PS. Glöm inte att godkänna notiser så vi når ut med all information till dig.