Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Alla hotell ligger i centrala Linköping med gångavstånd till Linköping Konsert & Kongress.
Alla priser nedan visas inklusive moms. 

Best Western Hotel - Ej längre bokningsbart via anmälan

Hotel Linköping ligger precis intill Stora Torget. I närheten finns Linköpings Konsert & Kongress och alldeles utanför vår entré finner du Linköpings bästa restauranger, nattklubbar och butiker. Alla våra rum är rökfria och vi erbjuder Wi-fi och en stor generös frukostbuffé till alla våra gäster. Parkerar gör ni bekvämt i vårt varmgarage där vi också har laddningsstation för elbilar.

Enkelrum: 1 845 kr
Grandlit dubbelrum: 1 995 kr
Dubbelrum: 2 045 kr

Priceless Hotel - Ej längre bokningsbart via anmälan

Ett toppmodernt hotell i hjärtat av Östergötland. För oss är en bra start på dagen vårt ledmotiv och därför är vi stolta över att kunna erbjuda dig Sveriges bästa frukostbuffé.

Men det är också inte det enda vi erbjuder våra gäster. I huset finns den fantastiska restaurangen Beer and Burger med pianobar och cocktail lounge.

Njut av livet i vår relax med jacuzzi i ett hotell som står för bekvämlighet, effektivitet och personlighet. Allt för att din vistelse hos oss ska bli en fantastisk upplevelse.

Enkelrum: 1 465 kr
Dubbelrum: 1 665kr

Scandic Frimurarehotellet - Ej längre bokningsbart via anmälan

Bara ett kvarter från Scandic Frimurarehotellet hittar du både butiker och stadens vackra domkyrka. Gamla Linköping och Flygvapenmuseet är två populära utflyktsmål som ligger inom räckhåll från hotellet. Här kan du promenera längs Stångån eller ta en joggingtur i Rydskogen. Hotellet ligger nära järnvägsstationen och endast 3 km från Linköpings flygplats.

Enkelrum 8/4: 1 400 kr
Enkelrum 9-12/4: 1 700 kr
Dubbelrum 8/4: 1 600 kr
Dubbelrum 9-12/4: 1 900kr

Elite Stora Hotellet - Ej längre bokningsbart via anmälan

Detta hotell ligger centralt på Stora Torget med vacker festsal som frukostmatsal och prisbelönt restaurang. Byggnaden invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil.

Enkelrum 8/4: 1 290 kr
Enkelrum 9/4: 1 490 kr
Enkelrum 10-12/4: 1 590 kr
Dubbelrum 8/4: 1 390 kr
Dubbelrum 9/4: 1 590 kr
Dubbelrumrum 10-12/4: 1 690 kr