Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Stort tack för i år! Nästa år ses vi i ÖrebroSvensk Ortopedisk Förening och Sahlgrenska Universitetssjukhuset hälsar er välkomna till Ortopediveckan 2023 i Göteborg.
 
Konferensen, som är öppen för läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och vårdadministratörer, genomförs den 28 augusti—1 september på Svenska Mässan i centrala Göteborg.
 
2023 års Ortopedivecka kommer att ha temat Vart är vi på väg? Ortopedin nu och i framtiden. 
Vårt vetenskapliga program kommer att innehålla intressanta och aktuella föreläsningar inriktade på innovationer, men också utmaningar inom ortopedisk behandling och forskning, idag och i framtiden. Dessutom erbjuds introduktionskurser, workshops och Ortopedexamen med mera. Förutom det vetenskapliga programmet arrangerar vi givetvis sociala aktiviteter såsom bankett, ortopedmil och
andra festligheter.
 
Sahlgrenska Universitetssjukhuset är Sveriges största sjukhus och ett av de större universitetssjukhusen i norra Europa. Sjukhuset har ett nära samarbete med Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet och erbjuder en bred vårdverksamhet som omfattar både grundläggande hälso- och sjukvård samt högspecialiserad vård.
 
Svenska Mässan är en av Europas största och mest uppskattade mötesplatser. Här finns kongress- och mässhallar, hotell och restauranger under samma tak. Anläggningen är centralt belägen bredvid Liseberg och har bekvämt gångavstånd till stadens stora utbud av kultur och shopping.
 
Ortopediveckan arrangeras av Svensk Ortopedisk Förening.


Klicka på bilden för att läsa flyern