Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Välkommen att anmäla monterpersonal till Ortopediveckan 2023!

Samtliga personer som kommer att vara på plats under Ortopediveckan måste registreras som monterpersonal. Även de personer som går fritt enligt ert sponsorskap/utställningspaket.

Klicka här för att se de olika utställningsmöjligheterna

Tidig avgift gäller tom 15 juni, vanlig avgift tom 14 augusti och därefter gäller onsite avgift.

Om ni befinner er på er arbetsplats, kan det vara svårt att komma igenom formuläret på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk eller hemifrån. I anmälningsformuläret, fyll i den stad som du vill ska synas på din namnbricka.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har gått igenom din anmälan. Om ni ej erhållit bekräftelse, titta gärna i er spam/skräppost. Tänk på att alla bekräftelser och utskick kommer att skickas till den mailadress du anger i anmälan. Många regioners säkerhetsinställningar blockerar våra bekräftelser så välj om möjligt en alternativ mailadress för att inte missa viktig information.


Socialt program
I år kan man anmäla sig till Get Together, Ortopedmilen och Bankett. Om man vill delta på det sociala programmet och betala med faktura, klickar man i vilka sociala aktiviteter man önskar gå på längre ner i formuläret. Om man vill att de sociala aktiviteterna ska betalas separat med kort, måste man först anmäla sig till kongressen och sedan göra en tilläggsbeställning på sin personliga sida. 

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Malin Nilsson på MKON, malin@mkon.se


Alla priser visas exklusive moms.
Symbolen * = Obligatorisk

Varmt välkommen till Göteborg! 

Anmälningsalternativ

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning