Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Anmälan för dig med aktivt deltagande

Välkommen att anmäla dig till SFAI- & AnIva-veckan 2023!

Du som ska delta i programmet under SFAI & AnIva-veckan anmäler dig via formuläret ”Anmälan för aktivt deltagande”. Det gäller dig som ska föreläsa, moderera eller presentera ett abstract. Notera att reducerad avgift gäller endast den som presenterande författaren av abstractet, inte medförfattare.

Ni får samma reducerad anmälningsavgift fram till SFAI & AnIva-veckan börjar. Har du inte anmält dig innan du kommer på plats får du dock betala ett högre pris. Passa därför på att anmäla dig så tidigt som möjligt.

Om du önskar delta i det sociala programmet, förmöten, workshops eller lunch med en expert, står du för detta själv. Det gäller även din logi och resa till och från Umeå.

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Malin Nilsson på MKON, malin@mkon.se

Sitter du på kliniken/sjukhuset kan det vara svårt att komma igenom formuläret på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk eller hemifrån.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten så var vänlig och håll utkik där.

Tänk på att alla bekräftelser och utskick kommer att skickas till den mailadress du anger i anmälan. Många regioners säkerhetsinställningar blockerar våra bekräftelser så välj om möjligt en alternativ mailadress för att inte missa viktig information.

Varmt välkommen till Umeå!

Alla priser nedan visas exklusive moms. 

Tidig anmälan - t.o.m. 30 juni Sen anmälan - t.o.m. 14 sept Anmälan på plats - fr.o.m. 15 sept
Föreläsare: 1 950kr Föreläsare: 1 950kr Föreläsare: 2 450kr
Moderator: 1 950kr Moderator: 1 950kr Moderator: 2 450kr
Abstractpresentatör: 1 950kr Abstractpresentatör: 1 950kr Abstractpresentatör: 2 450kr

Namnbricka

Vad ska det stå på din namnbricka?

Anmälningsalternativ

Vänligen fyll i vilka dagar du avser närvara, korrekt anmälningsalternativ och om du önskar delta i det sociala programmet eller ej.

OBS! Alla priser är exklusive moms.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Sessioner

Hotell

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning