Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Inför din ankomst


Din personliga sida, QR-kod och namnskylt

Vid anmälan till kongressen via www.sfaianiva.se fick du en länk till din personliga sida. Där hittar du relevant information om din anmälan och även den QR-kod som du behöver för att skriva ut din namnskylt på plats i Umeå.
Namnskylten ska du ha på dig under tiden som du besöker kongressområdet. På namnskylten finns även biljett till eventuella sociala aktiviteter.

 
SFAI & AnIva-veckans APP
För att logga in i appen behöver du använda ditt personliga lösenord som kommer på mail.

I appen hittar du det senast uppdaterade programmet och all information om kongressen. Du kan under varje session i appen ställa frågor som moderatorn tar emot och du kan byta kontaktuppgifter med andra deltagare. Där kan du även se livesändningen om du är med digitalt. Missa inte heller att besöka utställarna och delta i vår tipsrunda. Frågorna finns i montrarna och svarsalternativen i appen.

 Umeå Folkets hus

Årets SFAI & AnIva-vecka kommer att hållas på Umeå Folkets hus.
📍Adress: Skolgatan 59, 903 29 Umeå
Klicka här för karta
 
Hitta till salarna
På entréplan hittar du registreringsdisken och SFAI & AnIva-montern.
Du når sedan den stora föreläsningssalen Idun via plan 2, på samma våningsplan hittar du även salarna Balder och Grim. På entréplan ligger salarna Studion och Äpplet.
 
Föreläsarrummet finns på plan 2 i salen Midgård. Du som föreläser är välkommen dit för att ladda upp din presentation eller för att stämma av med tekniker så att allt ser okej ut med din presentation.

 
Titta gärna in på Umeå Folkets hus hemsida om du vill bekanta dig med byggnaden innan du kommer till Umeå: www.umeafolketshus.se
 
Utställningsområdet
Utställningsområdet är fördelat på entréplan, plan 1 och 2. På samtliga våningsplan hittar du utställarna, se här vilket plan respektive utställare står på. 
 
Utbildningshörnan
Förra årets pilotprojekt, Utbildningshörnan, följer även med i år. Denna gång med ett planerat program kongressens alla dagar. Utbildningshörnan hittar du på plan 2 i salen Ymer. Vill du veta mer om programmet för Utbildningshörnan? Gå in här på hemsidan eller kika i appen. 
 
Servering av lunch, kaffe och välkomstmingel
All servering av kaffe och lunch under dagarna hittar du på de olika stationerna i utställningsområdet på samtliga våningsplan, likaså onsdagens välkomstmingel. Titta gärna runt efter de olika bufféstationerna om det är lång kö. Om du har anmält specialkost finns det utskrivet på din namnbricka och en speciell bufféstation finns utmärkt på utställarskissen.SFAI & AnIva-veckans program

Det kommer inte att finnas något tryckt program på plats, utan all information finns i appen. Vill du skriva ut programmet själv innan du kommer på plats kan du göra det här på hemsidan. Tänk på att appen har den senaste uppdaterade versionen. 
 
Socialt program
Årets SFAI & AnIva-vecka bjuder på ett brett socialt program för alla.
Välkomstmingel, SYA-pub, Bankettmiddag på Väven, Anestesilöpet, besök på Bildmuseet, klättring och en kvällsbuffé på P5. Läs mer här på hemsidan och om du inte redan är anmäld går det bra att efteranmäla i mån av plats. Kontakta MKON: info@mkon.se, 040-258550. 

 
Förkurser, workshops och Lunch med en expert
Missa inte att delta i våra förkurser, workshops och lunch med en expert. Lunch med en expert är en mingre grupp deltagare tillsammans med en av våra experter som har samtal kring en fråga på området, i samband med lunchen. Se här hemsidan för mer information. OBS! Föranmälan krävs till alla dessa programpunkter. Kontakta MKON om du vill anmäla dig: info@mkon.se, 040-258550.
 
Föreningsmöten och sidomöten
Här på hemsidan kan du se vilka föreningsmöten och andra sidomöten som kommer att hållas i samband med SFAI & AnIva-veckan.
 
Digitala posters och presentationer
Vi fortsätter med digitalt format på våra posters. Det kommer att finnas digitala skärmar utplacerade på plan 1 där du kan läsa alla posters genom att knappa in rätt
nummer på knappsatsen bredvid skärmen. Alla muntliga posterpresentationer kommer att ske framför skärmarna i pauserna på förmiddagen och eftermiddagen. Klicka här för aktuellt schema. 

 
Information till dig som ska medverka i programmet
Du som ska medverka i programmet som föreläsare eller moderator, vänligen klicka på nedan länk för att ta del av informationen som gäller er. Ska du presentera en poster har du 3 minuter tillgodo och ordningen är den som presenteras här på hemsidan. 
 
Information för dig som ska medverka i programmet
 

Varmt välkommen!