Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Hotell i Umeå

Du som kommer utanför Umeå och behöver boende i samband med SFAI & AnIva-veckan har möjlighet att boka det i samband med anmälan till kongressen. Nedan ser du de alternativ som finns att välja på.

När du kommer till hotellet uppger du bara ditt namn. De har fått alla uppgifter av MKON.

Alla priser är exkl moms och inkluderar frukost.

Comfort Hotel Winn

I kvarter Forsete, mellan Kungsgatan och Rådhusesplanaden, har en helt ny stadsdel växt fram. I mitten tornar Comfort Hotel Winn upp sig. Granne med (eller ja, faktiskt under) hotellet ligger nya shoppinggallerian Utopia. Inredningsarkitekten Anders Björkén är stjärnan bakom Comfort Hotel Winns design. Hotellet erbjuder en modern inredning och en magisk utsikt från rummen.

Hit tar du dig enkelt och snabbt. Comfort Hotel Winn ligger mitt i stan, bara 15 minuter från Umeå flygplats.

Pris enkelrum: 1 183:-/natt, ex moms

📍Adress: Skolgatan 62, Vasaplan 903 29 Umeå


U&Me Hotel

U&Me Hotel, ett nytänkande hotell med ett centralt läge i Umeå. Rummen har sängen vänd ut mot fönstret, därför vaknar du med en strålande utsikt över antingen staden eller älven oavsett vilken rumstyp. Vid ankomst möts du inte av en traditionell hotellreception – hotellets kontinentala inomhustorg. Här hittar du ett bageri, ett café, delikatessbutiker, restauranger och blomsterhandel. Allt detta är både din hotellobby och hotellrestaurang under vistelsen. In- och utcheckning sker enkelt via hotellets digitala incheckningsdiskar, precis som på flyget.

Pris enkelrum: 1 250:-/natt ex moms

📍Adress: Storgatan 46, 903 26 Umeå

Elite Hotel Mimer

Den första april 2016 slog Elite Hotel Mimer upp portarna på ett centralt läge i Björkarnas stad Umeå. Byggnaden som tidigare var en skola är nu varsamt ombyggd till ett hotell i sann Elite-anda. Varje rum har sin unika touch med härlig takhöjd. Till gästernas förfogande finns gym, relaxavdelning med ång- och torrbastu samt hotellets trevliga restaurang Artonnittiosju. 

Pris enkelrum: 1 643:-/natt ex moms

📍Adress: Kungsgatan 75, 903 26 Umeå

Profil Hotel Aveny

ProfilHotels Aveny är ett designhotell som erbjuder ljusa och luftiga rum med färgstark design och sängar från Carpe Diem. Hotellet är placerat centralt i Umeå och har restaurang Angelini i byggnaden som serverar rätter med inspiration från Italien och Amerika. Hotellets pub ”Pipes of Scotland” erbjuder ett stort utbud av whisky och lokal öl. Levande musik flera kvällar i veckan och alltid gratis inträde. 

Pris enkelrum: 1 424:-/natt ex moms

📍Adress: Rådhusesplanaden 14, 903 28 Umeå

Stora Hotellet

Umeå har en lång historia som sjöfartsstad. Under 1800-talet hade skeppsbyggeri och sjöfart verklig vind i seglen och stadens sjömanshus lät uppföra en praktfull byggnad nere vid älven – ett kombinerat stadshotell och sjömanshus. När Stora Hotellet slog upp portarna 1895 var det en plats där dessa två världar möttes. Hotellet står i saltstänkt festskrud och redo att välkomna gäster i många år till. 

Pris enkelrum: 1 450:-/natt ex moms

📍Adress: Storgatan 46, 903 26 Umeå