Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Grundläggande uppgifter

Anmälan av monterpersonal

Välkommen att anmäla dig till SFAI- & AnIva-veckan 2023!

All personal som ska finnas på plats under SFAI & AnIva-veckan måste anmälas. Vill ni anmäla fler personer än det antal som ingår i ert sponsor/utställarpaket görs detta mot en avgift.

Välj att anmäla er extra personal till en reducerad avgift (Monterpersonal - extra) utan tillgång till det vetenskapliga programmet, eller till ordinarie avgift om ni vill ha tillgång till det vetenskapliga programmet.

Klicka här för att se informationen om de olika sponsor- och utställarpaketen

Om du har några frågor gällande anmälan, kontakta Malin Nilsson på MKON, malin@mkon.se

Sitter du på kliniken/sjukhuset kan det vara svårt att komma igenom formuläret på grund av säkerhetsinställningar och brandväggar. Prova då att göra anmälan mot ett annat nätverk eller hemifrån.

En bekräftelse skickas till dig så fort vi har hunnit gå igenom din anmälan. Denna kan hamna i spam/skräpposten så var vänlig och håll utkik där.

Tänk på att alla bekräftelser och utskick kommer att skickas till den mailadress du anger i anmälan. Många regioners säkerhetsinställningar blockerar våra bekräftelser så välj om möjligt en alternativ mailadress för att inte missa viktig information.

Varmt välkommen till Umeå!

Alla priser nedan visas exklusive moms. 

Tidig anmälan - t.o.m. 30 juni Sen anmälan - t.o.m. 14 sept Anmälan på plats - fr.o.m. 15 sept
Monterpersonal (ingår i paket): 0kr Monterpersonal (ingår i paket): 0kr Monterpersonal (ingår i paket): 0kr
Monterpersonal - extra: 1 950kr Monterpersonal - extra: 2 260kr Monterpersonal - extra: 2 560

Namnbricka

Vad ska det stå på din namnbricka?

Anmälningsalternativ

Notera att alternativet "Monterpersonal - extra" inte har tillgång till det vetenskapliga programmet. Om de personer utöver de som ingår i ert paket vill ta del av det vetenskapliga programmet, väljer ni ett av de ordinarie anmälningsalternativen längre ner i listan.

Närvaro

Anmälningsalternativ

Hotell

Välj hotell

Hämtar hotellrum

Övrigt

Här kan du ange om du har några matallergier eller andra önskemål rörande denna konferens.

Betalning