Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Välkommen till Röntgenveckan 2018

18-21 september 2018


Årets Röntgenvecka blir ännu större och ännu bättre! Vi har fyllt programmet med föreläsningar och aktiviteter som vi hoppas ska passa alla som kommer. Dessutom finns det en välfylld utställning med allt som hör Röntgensverige till. Årets teman är dels en fortsättning på fjolåret - radiologins framtid, dels flerdimensionell radiologi där 3D-printning är en del.


Mötet hålls för femte gången i Örebro och äger som vanligt rum i vår stora konferensanläggning Conventum som ligger centralt beläget - Örebro kallas inte för inte “10-minutersstaden”. Det finns goda tågförbindelser till övriga Sverige, gott om parkering för bilåkare, och även en liten flygplats.


Föreläsningar på expertnivå kommer bl.a. att handla om MR prostata, uroradiologins historia och framtid, flerdimensionell radiologi, spännande och gripande berättelser utanför radiologin, och mycket mera. Utöver det yrkesmässiga och vetenskapliga på dagarna kommer kvällarna att bjuda på mingel, pubar och en bankett med underhållning.


Välkommen till Örebro!
AKTUELLT

Röntgenveckan APP
 
Det kommer inte att finnas något tryckt material på plats under Röntgenveckan 2018 i Örebro utan all information finns i vår app, som vi rekommenderar alla att ladda hem i god tid. Klicka här för att ladda hem appen.
 
Ladda ner appen ”Röntgenveckan” direkt från Google Play eller App Store.
Fungerar det ej? Försök att ladda ner appen ”Konferens och event”. Öppna denna app och klicka
på + längst ner.
Ange koden: rontgen2018 och tryck ok


Testlöpning och filmning av Röntgenruschens bana, som är ett 5 km lopp 19 september för personal i samband med Röntgenveckan.
Klicka här för att se filmen


Nu har anmälan till Röntgenveckan 2018 öppnat.
Välkommen med din anmälan!
 


Är ditt företag intresserat av att vara med som sponsor eller utställare vid Röntgenveckan 2018
 
 

 
Klicka här.