Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

VÄLKOMSTMINGEL I UTSTÄLLNINGEN  -  TISDAG 18 SEPTEMBER 

Klockan 17:30 -19.30 bjuds det på välkomstmingel på kontinentalt vis i utställningslokalerna. 

Ingår i anmälningsavgiften, föranmälan behövs. 

Fri klädsel.
MINGEL I STAN - ONSDAG 19 SEPTEMBER 18:30


Onsdag kväll kommer vi att tillbringa på Frimis Salonger mitt i hjärtat av Örebro.
Frimis Salonger ligger i det gamla ordenshuset på Frimurareholmen i Örebro. Själva holmen ligger i Svartån mitt i centrala Örebro och kallades förr Sahlefeltska holmen eller Blekholmen. Det förstnämnda namnet kommer sig av att krigsrådet Sahlefelt ägde holmen omkring år 1800, och namnet Blekholmen kommer sig av att man förr brukade lägga ut vävar här för blekning.  
År 1883 förvärvade Svenska Frimurare Orden holmen, och redan 1884 kunde det nybyggda ordenshuset invigas. Huset ritades av slottsarkitekten Hjalmar Sandels[1] och vad exteriören beträffar är den ganska oförändrad.
År 1943 gjordes en del tillbyggnader på fastigheten. Samtidigt gjordes en genomgripande ombyggnad av restauranglokalerna och ekonomibyggnaderna. Frimis Salonger är idag en av Sveriges absolut hetaste nattklubbar.

Frimis Salonger kommer under kvällen att bjuda på en mingeltallrik och en drink för kongressens deltagare. Kvällens underhållning kommer att gå i 70-80-talstecken och den lokala musik- och showgruppen DiscoBoys tar oss tillbaka till 70-80-talens glitter och glamour.

Tillsammans med Frimis Salonger vill Röntgenveckan hälsa alla kongressdeltagare välkomna till en oförglömlig kväll tillsammans mitt i strömmen i centrala Örebro.

Vänligen ange eventuella allergier i samband med anmälan till kvällen.

Klicka här för vägbeskrivning.

BANKETTMIDDAG PÅ CONVENTUM - TORSDAG 20 SEPTEMBER 18:30

Torsdag kväll är som traditionen bjuder kongressens bankettkväll.
Då bjuds kongressens deltagare på galamiddag med underhållning i världsklass. Conventums fantastiska lokaler byter skepnad från kongresshall till toppkrog med utrymme för en rejäl krogshow. Kvällen inleds som sig bör med en trerätters galamiddag följd av underhållning.

Banketten avslutas med dans för de som så önskar, vill man ta det lite lugnare rekommenderar Röntgenveckan Conventums bar på plan 2. 

Vänligen ange eventuella allergier i samband med anmälan till kvällen.

Pitchers Örebro


Under veckan så är Pitchers Örebro Röntgenveckans officiella röntgenpub. Visa din deltagarbricka så erhåller ni Röntgenveckan-priser på drycker inkl alkoholfria alternativ.