Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 


Maten under veckan
Tisdag 

Fm 
Grov ostsmörgås (dubbelsmörgås, två sorter) 

Lunch 
Varmt: Lasagne
Grönsallad och en sallad som matchar varmrätten
Dessert: Konfektkaka med hallongrädde 

Em
Liten müslibar och uppskuren frukt 

Onsdag 

Fm 
Grov ostsmörgås (dubbelsmörgås, två sorter) 

Lunch 
Varmt: Ugnsbakad torsk med rödbetskräm och dillslungad potatis
Grönsallad och två sallader som matchar varmrätten
Dessert: Morotskaka 

Em 
Rawfoodboll och uppskuren frukt 

Torsdag 

Fm 
Grov ostsmörgås (dubbelsmörgås, två sorter) 

Lunch 
Varmt: Fetaostbiffar med nötfärs, serveras med yoghurtsås och klyftpotatis
Grönsallad och två sallader som matchar varmrätten
Dessert: Minimuffin 

Em 
Rawfoodbar och uppskuren frukt 

Fredag 

Fm 
Grov ostsmörgås (dubbelsmörgås, två sorter) 

Lunch:
Grab-n-golunch innehållande wrap, liten chipspåse, liten choklad, dryck & frukt 

Till för- och eftermiddagsfikan serveras även: 

  • • Kaffe, Te, Juice 
  • • Småkakor 
  • • Frukt 
  • • Bananchips, Kokoschips, Russin 

Fikat serveras i utställningen. 



Mingel i utställningen
Medelhavsbuffé 

Salladsbuffé 

  • • Rostad potatissallad 
  • • Pastasallad med fetaost och soltorkad tomat 
  • • Vitlök- och tryffelmarinerade champinjoner 
  • • Grönsallad 
  • • Pestocréme 

Charkbricka 

  • • Syrad lök 
  • • Bakad tomat 

Varmt 

  • • Frittata 
  • • Lax med kaprisolja 
  • • Chorizo 

Övrigt 

  • • Ostbricka med marmelad, balsamico och färsk frukt/ bär 
  • • Brytbröd 
  • • Smaksatt färskost 


Mingel i stan

Tre sorters charkuterier (serranoskinka, salami & mortadella)
Grillad rostbiff med picklade grönsaker
Tunt skivad cajunsotad kycklingfilé

Marinerad bulgur med grillade grönsaker
Broccolipaj med fetaost.

Ost och fruktbricka med olika sorters kex

Hembakat bröd


Bankettmiddag 

Förrätt:
Rotfruktsbakelse, kallrökt lax , örtsallad samt en saltcitroncréme 

Varmrätt:
Oxe med västerbottengratinerad potatisgratäng och björnbärssky, serveras med säsongens grönsaker 

Dessert:
Hjortronmousse, bränd vit choklad med myltade hjortron