Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Samtliga priser nedan visas inklusive moms. 

Clarion Hotel Örebro

Clarion Hotel Örebro ligger på restaurangtäta Kungsgatan i Örebro. Med 300 meter till slottet och en kort promenad till historiska Wadköping bor du så centralt det går. Välkommen till ett modernt hotell med färgstarka rum och Kitchen & Table-restaurang!

Enkelrum: 1680 kr
Dubbelrum: 1880 kr

Elite Stora Hotellet Örebro

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke.Vi erbjuder även unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer i hotellets lokaler samt på Örebro Slott. Med det centrala läget i Örebro har du närhet till restauranger, nöjen, shopping och sevärdheter. 

Enkelrum: 1750 kr
Deluxerum: 2050 kr

Good Morning Hotels Örebro

Boendet ligger 6 minuters promenad från stranden. Detta hotell ligger intill Gustavsviks vattenpark.
Good Morning Örebro ligger 1,5 km från Södra station i Örebro och 2 km från stadens centrum. 

Enkelrum: 1095 kr
Dubbelrum: 1195 kr

Livin City Hotels Örebro

LIVIN CITY med hotell, vandrarhem och lägenheter, hittar du ett stenkast från Örebro slott. Ett personligt och mysigt hotell med familjekänsla. Både Örebro slott (4 min promenad) och Örebro centralstation (7 minuters promenad) ligger nära hotellet. 

Enkelrum: 1500 kr
Dubbelrum: 1700 kr

Scandic Grand Hotel Örebro

Du bor intill Conventum med stadens attraktioner inom gångavstånd. Bubbelpoolen och middag i vår restaurang toppar dagen. Stora festplaner blir verklighet i Grand Salon d´ Elvy för upp till 180 personer.
När du bor hos oss har du Örebros sevärdheter precis utanför dörren. Slottet från 1200-talet, Behrn Arena, den gamla stadsdelen Wadköping och mässcentret Conventum, finns alla inom 5-15 minuters gångavstånd från hotellet. 

Enkelrum: 1790 kr
Dubbelrum: 1990 kr

Scandic Örebro Väst

Hotellet ligger 3 km från Örebro centrum och är en bra utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Du tar dig enkelt hit med bil då vi ligger intill E18/E20 med många parkeringsplatser runt hotellet. Örero City ligger endast 5 - 15 minuters biltur bort. 

Enkelrum: 1590 kr
Dubbelrum: 1790 kr

Best Western Eurostop Örebro

Best Western Eurostop Örebro är ett lättillgängligt hotell strax norr om Örebro resecentrum i nära anslutning till E18/E20. Vi törs garantera att du får en lyckad vistelse oavsett om du är hos oss för att konferera eller för att koppla av med familj och vänner.

Enkelurm: 850 kr
Dubbelrum: 950 kr


City Hotel Örebro

City Hotel Örebro är ett klassiskt cityhotell beläget mitt i centrala Örebro med bekvämt promenadavstånd till restauranger, nöjen, kultur och shopping. Vi har dessutom goda parkeringsmöjligheter då vi förfogar över ett antal egna platser i ett närliggande garage, dessutom finns en större utomhusparkering i direkt anslutning - vilket gör det extra lätt att bo hos oss. 

Enkelrum: 1449 kr
Dubbelrum: 1649 kr

Behrn Hotell

Behrn Hotell, vid Stortorget, centralt i Örebro. Byggnaden, som inrymmer hotellet, uppfördes redan 1860 vilket gör det till ett av de äldsta i staden. De krav vi på Behrn Hotell inte bara ställer, utan även ständigt skärper, är att våra gäster ska uppleva service och trygghet hos oss – och närhet till oss.

Enkelrum: 1575 kr
Dubbelrum: 1970 kr

Clarion Collection Borgen

Välkommen till nyöppnade Clarion Collection Hotel Borgen, i centrala Örebro. Här bor du i en klassisk miljö i ett hus med rik historia och anor från 1800-talet. Precis utanför dörren hittar du allt från restauranger och shopping till Örebros kulturutbud.

Enkelrum: 1650 kr

First Hotel Örebro

First Hotel Örebro är ett centralt beläget hotell i Örebro. Hotellet ligger en kort promenad från både tågstationen och slottet. Hotellet har tre konferens- och möteslokaler för upp till 45 personer. Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

Enkelrum: 1420 kr
Dubbelrum: 1720 kr