Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Medicinteknikdagarna 2021

5-6 oktober

Svensk medicinteknisk förening (MTF) i samarbete med Lunds universitet och Region Skåne hälsar välkomna till Medicinteknikdagarna 2021 som kommer att arrangeras den 5-6 oktober i ett elektroniskt format
KONTAKT

Har du problem att komma in på Gather eller hitta länkarna till Zoom så kontakta Ola på MKON.

ola@mkon.se - 0733-202010

Medicinteknikdagarna 2021 som arrangeras av Svensk medicinteknisk förening (MTF) skulle ha hållits 2021 i Skåne, men flyttar p.g.a. det osäkra läget kring Covid 19 till nätet. Kommittéerna och styrelsen för MTF har efter noggranna överväganden beslutat att arrangera konferensen med ett fullständigt program, men i ett elektroniskt format. Vi är övertygade om att konferensen även i ett elektroniskt format har en viktig plats i den svenska medicintekniska arenan.

Region Skåne och Lunds Universitet står för andra gången som värd för denna stimulerande och viktiga nationella konferens inom området medicinsk teknik som brukar i vanliga fall attrahera ca 400-500 deltagare.

Medicinteknikdagarna samlar branschens alla viktiga intressenter, såsom den medicintekniska ingenjörskåren, medicintekniska forskare, företag och experter, representanter för hälso- och sjukvården och myndigheter samt landets medicintekniska kluster för två intensiva dagar. Den medicintekniska industrin kommer att kunna presentera branschens nyaste tekniska landvinningar i en virtuell utställning och under speciella föredrag.

Precis som under ett fysiskt möte är målsättningen med medicinteknikdagarna att kunna inspirera och erbjuda intressanta plenarföreläsningar, senaste nytt inom MT-området, paneldiskussioner, leverantörs- samt forskningspresentationer. Vi vill erbjuda en mötesarena som främjar nätverkande och nationella samarbetsinitiativ för att ytterligare föra det medicintekniska området framåt. Arrangörerna kommer att arbeta hård för att erbjuda ett elektroniskt format som möjliggör att deltagarna kan få en upplevelse så nära det fysiska mötet som möjligt.

Anmäl dig därför och dela med dig av ditt eget arbete samt inspireras och ta del av andras utveckling du också!


Varmt välkommen!


Git Eliasson, Ordförande, Svensk medicinteknisk förening

Sebastian Möller, Ordförande, Organisationskommittén

Magnus Cinthio, Ordförande, ProgramkommitténThis information in English,
click here!