Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Svensk medicinteknisk förening (MTF) i samarbete med Lunds universitet och Region Skåne hälsar välkomna till Medicinteknikdagarna 2021 som kommer att arrangeras den 5-6 oktober på Malmö Live


Medicinteknikdagarna som arrangeras av Svensk medicinteknisk förening (MTF) hålls 2021 i Skåne.
Region Skåne och Lunds Universitet står för andra gången som värd för denna stimulerande och viktiga nationella konferens inom området medicinsk teknik som brukar attrahera ca 400-500 deltagare.

Målsättningen med medicinteknikdagarna är att kunna inspirera och erbjuda intressanta plenarföreläsningar, senaste nytt inom MT-området, paneldiskussioner, leverantörs- samt forskningspresentationer. Vi vill erbjuda en mötesarena som främjar nätverkande och nationella samarbetsinitiativ för att ytterligare föra det medicintekniska området framåt.

Medicinteknikdagarna samlar branschens alla viktiga intressenter, såsom den medicintekniska ingenjörskåren, medicintekniska forskare, företag och experter, representanter för hälso- och sjukvården och myndigheter samt landets medicintekniska kluster för två intensiva dagar. En industriell utställning kommer att ge möjlighet att få känna på branschens nyaste tekniska landvinningar.

Förhoppningsvis kommer hälso- och sjukvården i Sverige under hösten 2021 att vara i en återhämtningsfas efter pandemin. Samtidigt är man mitt i ett omfattande arbete för att ytterligare effektivisera sitt arbete, digitalisering och medicintekniska innovationer har därför sin självklara plats som viktiga pusselbitar i den fortsatta utvecklingen.

Kom därför och dela med dig av ditt eget arbete samt inspireras och ta del av andras utveckling du också!

Varmt välkommen!

Git Eliasson, Ordförande, Svensk medicinteknisk förening
Sebastian Möller, Ordförande, Organisationskommittén
Magnus Cinthio, Ordförande, Programkommittén