Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Deadlines

Önskar ni bli sponsorer och vara med att välja monterplats? Anmäl er som sponsor på hemsidan senast 30 april.

Önskar ni vara med på en ST kurs eller workshop? Anmäl er som sponsor på hemsidan senast 30 april och samtidigt skicka mail till: therese@mkon.se med vilka ST kurs/workshop ni är intresserade av. Se föreslaget programhär.

Efter den 1 maj kommer vi kalla till ett möte med alla sponsorer för att gå igenom monterplats, workshop m.m. Datum för möte blir i maj.

All monterpersonal skall anmälas, detta gör ni under rubrik Anmälan monterpersonal, deadline för tidig avgift är 7 juni

 

Information

Frågor
Har ni frågor maila dessa till asa@mkon.se Inkommer det frågor som berör alla, kommer dessa finnas på hemsidan som uppdateras kontinuerligt. 

Montermaterial
All beställning för era montrar samarbetar vi med Malmo Masservice - länk och information kommer upp i maj.

Godsadress och märkning - Information kommer upp i juni. 

Inflyttning

Utflyttning

Förtäring
Alla kaffepauser serveras i utställningsområdet, detsamma gäller minglet på tisdagen. Lunch kommer serveras till er ca 30 minuter innan deltagarnas lunch, preliminärt i Percys matsal. Deltagarnas lunch serveras i arenarummet.

Monterservering
Det är inte tillåtet att bjuda besökarna på medhavd mat eller alkohol i montrarna. Godis och frukt är tillåtet. Tänk dock på att det kan finnas deltagare som har luftburen allergi mot t.ex. nötter eller citrusfrukter. Dock att tänka på vad som är lämpligt under restriktionerna.

Städning Utställare ansvarar själv för städning i den egna montern.

Försäkring
Ortopediveckan eller Malmö Arena påtar sig inget ansvar för utställningens varor, produkter, verktyg, m.m. vare sig före, under eller efter arrangemanget. Utställaren har ansvar för all utrustning i montern både egen och hyrd under hela mässperioden.

Utrymningsvägar
Vi hänvisar till ritningar där utrymningsvägar är markerade. Dessa får under inga omständigheter blockeras,

Utställningens öppettider
Utställningen är öppen under mötesdagarnas öppettider. För mer exakta tider hänvisar vi till det vetenskapliga programmet.