Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Röntgenveckan 2021

7-10 september

Välkommen till Örebro 2021!

2020 blev inte som vi hade tänkt och Röntgenveckan ställdes in. Men i år är vi tillbaka igen!

Röntgenveckan 2021, kommer att hållas på Conventum i centrala Örebro 7-10 september 2021.

Mycket händer under ett år, vi har fått många nya erfarenheter som kan passa att beskriva under en Röntgenvecka.
Låt oss samlas för en vecka av inspiration, glädje och utveckling. Ett lyft för professionen radiologiskt, vetenskapligt och socialt. Senaste tiden har präglats av en pandemi som fått oss att inse hur viktigt det är med ett starkt samarbete, en flexibilitet och förmåga att ta in och värdera nya arbetssätt och strategier, att se varje medarbetares värde och inte minst värdet av visir och handsprit.

De lokala arrangörerna i Örebro tar tillsammans med arrangörsföreningarna nya tag. Vi fortsätter där vi avslutade den inställda veckan 2020.
Det utlovas den bästa och mest akuta Röntgenveckan någonsin.
Programmet blir högintressant, toppat med erfarenheter från en omvälvande tid inom Svensk Radiologi.
Det bjuds på någonting för alla som arbetar på en Röntgenavdelning.
Innehållet ger oss EDIR, ST-kurser, Kategoririktade föreläsningar och generella föreläsningar som ger tillfälle till tankar och reflektioner. En stor utställning, med möjligheter att träffa våra leverantörer. Få deras syn på det senaste och framtidens Radiologi.
Vi får inte heller glömma att veckan bjuder på ett brett socialt program. Med möjligheter till att träffa kollegor i en trevlig och avslappnad miljö.  

Vi är säkra på att efter ett år av restriktioner finns det ett uppdämt behov av att få besöka Röntgenveckan. Både vetenskapligt och socialt.


Välkomna den 7-10 september 2021 till Örebro staden där det är nära till allt!

Röntgenkliniken Region Örebro län.

Styrelsen för SFR

Styrelsen för SFMR