Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.
12-16 september
Luncher
(Fika serveras i H hallen (Utställning) och Lunch serveras i H hallen och i Kongressfoajén)
Tisdag
Bakad rotselleri med svenskt höstäpple, pepparrot och korngryn
Laktosfri
Onsdag
Crabcake med kimchimajonnäs, sesampicklade grönsaker,
sojabönor med rökt chili och ris
Gluten och laktosfri
Torsdag
Getost med bakade gulbetor och purjolök serveras med havrepilaff,
kapris och vretärta
Gluten och laktosfri
Fredag Grab n go lunch
Wrap Kyckling
med Caesardressing, romansallad, krutonger och bacon
Mingel i utställningen
Anisgravad lax med äppelkompott
Gubbröra med stekt rågbröd
2 svenska charkuterier
Våra syrade grönsaker
Terrin på Hallands ädel med päron och choklad
Bröd
Bankett
Förrätt
Hummer – Tryffel – Svartrot
Varmrätt
Gårdskyckling – Svamp – Sveciaost
Dessert
Vanilj-Blåbär-Kardemumma