Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

RÖNTGENVECKAN 2022

12-16 september

Hotellbokning & information

Deltagare till Röntgenveckan bokar önskat hotell via anmälningsformulären som finns att hitta under fliken ”Anmälan”.

Är du utställare kan du boka hotell här eller kontakta Ola på MKON via ola@mkon.se


*Samtliga priser nedan visas inklusive moms. 

Scandic Rubinen Göteborg

Scandic Rubinen har ett fantastiskt läge mitt på Avenyn med promenadavstånd till teatrar, museum, arenorna och Liseberg. Ett hotell med design och detaljer likt ett boutiquehotell. Scandic Rubinen har 292 rum och som pricken över i:et har de ett välutrustat gym, en avslappnande bastu och inte nog med det så har de även cyklar till utlåning. 

En perfekt kombination för de som vill ha sightseeing och träning!

Enkelrum: 1750,00 / Natt

Scandic Opalen Göteborg

Scandic Opalen i Göteborg är belägen mellan Scandinavium och Ullevi. Liseberg, Universum och Avenyn hittar vi inom 10 minuters promenad. Hotellet har sammanlagt 354 rum. De har även här ett välutrustad gym, bastu och cyklar för utlåning.

Enkelrum: 1850,00 / Natt

Gothia Towers 

Gothia Towers är idag en av Nordens mest attraktiva mötesplatser med hela 1200 förstklassiga rum, samt väldigt populära barer och restauranger. Likt hotellen ovan har vi även här ytterst få minuter promenadavstånd till Liseberg, Scandinavium och Ullevi. Som hotellgäst på Gothia Towers erbjuds du även ett bättre pris för ett besök på deras Upper House Spa.
Fun Fact: De säljer 12 räkmackor i timmen, året runt.

Enkelrum: Från 1690,00 / Natt