Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

Röntgenveckan 2021

7-10 september

Hotellbokning & information

Deltagare till Röntgenveckan bokar önskat hotell via anmälningsformulären som finns att hitta under fliken ”Anmälan”.

Är du utställare kan du boka hotell här eller kontakta Dzenet på MKON via ludwig@mkon.se.


*Samtliga priser nedan visas inklusive moms. 

Elite Stora Hotellet Örebro

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Som gäst på Elite Stora Hotellet får du uppleva atmosfären av ett klassiskt stadshotell, med stilfullt inredda hotellrum och en självklar omtanke.Vi erbjuder även unika fest- och konferensmöjligheter för upp till 300 personer i hotellets lokaler samt på Örebro Slott. Med det centrala läget i Örebro har du närhet till restauranger, nöjen, shopping och sevärdheter. 

Enkelrum: 1850 kr
Dubbelrumrum: 2330 kr

Clarion Hotel Örebro

Clarion Hotel Örebro ligger på restaurangtäta Kungsgatan i Örebro. Med 300 meter till slottet och en kort promenad till historiska Wadköping bor du så centralt det går. Välkommen till ett modernt hotell med färgstarka rum och Kitchen & Table-restaurang!

Enkelrum: 1725 kr
Dubbelrum: 1927 kr

Clarion Collection Borgen

Välkommen till nyöppnade Clarion Collection Hotel Borgen, i centrala Örebro. Här bor du i en klassisk miljö i ett hus med rik historia och anor från 1800-talet. Precis utanför dörren hittar du allt från restauranger och shopping till Örebros kulturutbud.

Enkelrum: 1792 kr

Scandic Grand Hotel Örebro 

Du bor intill Conventum med stadens attraktioner inom gångavstånd. Bubbelpoolen och middag i vår restaurang toppar dagen. Stora festplaner blir verklighet i Grand Salon d´ Elvy för upp till 180 personer.
När du bor hos oss har du Örebros sevärdheter precis utanför dörren. Slottet från 1200-talet, Behrn Arena, den gamla stadsdelen Wadköping och mässcentret Conventum, finns alla inom 5-15 minuters gångavstånd från hotellet. 

Enkelrum: 1792 kr
Dubbelrum: 2016 kr

Scandic Örebro Väst

Hotellet ligger 3 km från Örebro centrum och är en bra utgångspunkt för att utforska stadens kultur och nöjen. Du tar dig enkelt hit med bil då vi ligger intill E18/E20 med många parkeringsplatser runt hotellet. Örero City ligger endast 5 - 15 minuters biltur bort. 

Enkelrum: 1680 kr
Dubbelrum: 1904 kr

Good Morning Hotels Örebro

Boendet ligger 6 minuters promenad från stranden. Detta hotell ligger intill Gustavsviks vattenpark.
Good Morning Örebro ligger 1,5 km från Södra station i Örebro och 2 km från stadens centrum. 

Enkelrum: 1221 kr
Dubbelrum: 1321 kr

Livin City Hotels Örebro

LIVIN CITY med hotell, vandrarhem och lägenheter, hittar du ett stenkast från Örebro slott. Ett personligt och mysigt hotell med familjekänsla. Både Örebro slott (4 min promenad) och Örebro centralstation (7 minuters promenad) ligger nära hotellet. 

Enkelrum: 1500 kr
Dubbelrum: 1703 kr

City Hotel Örebro

City Hotel Örebro är ett klassiskt cityhotell beläget mitt i centrala Örebro med bekvämt promenadavstånd till restauranger, nöjen, kultur och shopping. Vi har dessutom goda parkeringsmöjligheter då vi förfogar över ett antal egna platser i ett närliggande garage, dessutom finns en större utomhusparkering i direkt anslutning - vilket gör det extra lätt att bo hos oss. 

Enkelrum: 1854 kr
Dubbelrum: 2330 kr

Best Western Eurostop Örebro

Best Western Eurostop Örebro är ett lättillgängligt hotell strax norr om Örebro resecentrum i nära anslutning till E18/E20. Vi törs garantera att du får en lyckad vistelse oavsett om du är hos oss för att konferera eller för att koppla av med familj och vänner.

Enkelurm: 1557 kr
Dubbelrum: 1789 kr


First Hotel Örebro

First Hotel Örebro är ett centralt beläget hotell i Örebro. Hotellet ligger en kort promenad från både tågstationen och slottet. Hotellet har tre konferens- och möteslokaler för upp till 45 personer. Våra konferenslokaler är moderna och har all den utrustning som en effektiv konferens kräver.

Enkelrum: 1602 kr
Dubbelrum: 1803 kr

Hotell Hjalmar

Hotell Hjalmar är beläget i en historiska och vacker byggnad från tidigt 1900-tal vars spännande charm anammats i den stora och moderna lobbyn. Hotellet ligger bara 3 minuters promenad från centralstationen.
Örebro slott, med anor från 1300-talet, ligger 500 meter från hotellet. Stortorget ligger 10 minuters promenad bort.

Enkelrum: 1795 kr
Dubbelrum: 1995 kr