Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

VÄLKOMSTMINGEL PÅ VILLASTRÖMPIS  -  TISDAG 15 SEPTEMBER 

Röntgenveckan 2020 hälsar alla deltagare välkomna till en av Örebros mest historiska platser. Tisdags kvällen kommer vi att tillbringa på Villa Strömpis. En anrik plats på en holme i slottsparken.

Allt började 1858 när sockerbagare Pehr Pettersson öppnade ett ”Schweizeri” på holmen. Omkring år 1870 uppfördes den nuvarande träbyggnaden. Glasverandorna åt öster tillkom på 1890-talet. Åren 1943-44 skedde en omfattande modernisering, varvid den nuvarande trädgården anlades. Och man byggde ett par enklare träbroar. Detta var starten för en lång och anrik tradition av restaurang och nöjeskrog på Varboholmen, Strömparterren.

Och nu drygt 160 år senare förs traditionen vidare med Villa Strömpis om än i en något uppdaterad version. Men den ståtliga ”Gula Villan” kommer aldrig förlora sitt stolta arv och historia.

Kvällen bjuder på buffet och mingel i flera plan. Lokal underhållning med massor utav glitter och glamour.


Tid:
Avgift: Ingår i anmälningsavgiften, föranmälan krävs
Klädsel: Fri klädsel

Vänligen ange eventuella allergier i samband med anmälan till kvällen.

Klicka här för vägbeskrivning.
MINGEL I UTSTÄLLNINGEN  -  ONSDAG 16 SEPTEMBER 

Klockan 17:30 -19.30 bjuds det på mingel på kontinentalt vis i utställningslokalerna. 

Ingår i anmälningsavgiften, föranmälan behövs. 

Fri klädsel.

BANKETTMIDDAG PÅ CONVENTUM - TORSDAG 17 SEPTEMBER

Torsdag kväll är som traditionen bjuder kongressens bankettkväll.
Då bjuds kongressens deltagare på galamiddag med underhållning i världsklass. Conventums fantastiska lokaler byter skepnad från kongresshall till toppkrog med utrymme för en rejäl krogshow. Kvällen inleds som sig bör med en trerätters galamiddag följd av underhållning.

Banketten avslutas med dans för de som så önskar, vill man ta det lite lugnare rekommenderar Röntgenveckan Conventums bar på plan 2. 

Vänligen ange eventuella allergier i samband med anmälan till kvällen.