Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

SFAI & AnIVA-veckan 2024 i Helsingborg

18-20 september (förkurser och förmöten 17 september)

Varmt välkomna till Sundets pärla Helsingborg, en vackert beläget kontinental kuststad som bjuder på vacker natur, salta bad, ett pulserande stadsliv och kulturupplevelser av alla slag. Här är det nära till livets njutbarheter och framför allt till havet som präglar vardagen för stadens invånare. Varför inte passa på att utmana benmusklerna i Kärnans oräkneliga trappsteg och få som belöning en spektakulär utsikt, inte bara över stadens takåsar, men även långt in över numera fränden Danmark med pittoreska Helsingör inom ett stenkast på andra sidan sundet! Njut av vackra utställningar och scenkonst på Dunkers kulturhus i mysiga Norra hamnen eller gör en avstickare till Sofiero slott och hänförs av en fantastisk slottsträdgård i allmänhet och sensommardahlior i synnerhet, i den gamle kungens sommarresidens. Men framför allt, hämta inspiration och kunskap under 4 intensiva dagar fyllda av förkurser, workshops, föreläsningar, diskussioner, utställningar, kultur och fest, där fokus inte bara ligger på de medicinska- och omvårdnadsmässiga kärnverksamheterna inom anestesi- och intensivvård utan även på pedagogik, handledning och kompetensutveckling genom hela karriären. För oss handlar det om att ständigt arbeta med hjärna, hjärta och händer, vilket även är kongressens tema. 

Varmt välkomna att ta del av allt detta i Helsingborg under SFAI & AnIVA-veckan 2024! (och glöm inte badkläderna!)

Jesper Johnsson, Kongressamiral, tillsammans med den lokala kommittén:
Martin Annborn, Ola Rosén, Johanna Broman, André Lennartsson, Camilla Edvinsson, Christina Persson, Victor Widborg, Monika Krynell, Niklas Nielsen, Martin Johansson, Peter Bentzer, Maria Nelderup, Eva Johansson, Amanda Bäckström, Lena Ekstav-Lilja och Emma Nylander-Rosin

Information om kongressen: 

Datum: 18-20 september 2024 (förkurser och förmöten 17 september)

Plats: Clarion hotel Sea U i Helsingborg
Hemsida

Viktiga datum:

  • Deadline för symposieinlämning: 7 december 2023 
  • Anmälan öppnar: 1 mars 2024  
  • Abstract öppnar: 1 mars 2024  
  • Deadline för abstracts: 15 maj 2024 
  • Deadline för tidig avgift: 30 juni 2024


Är ditt företag intresserade av att vara med som sponsorer?
Kontakta MKON: lotta@mkon.se