Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Hotell

Välkommen att boka hotell i samband med din anmälan till SFAI & AnIva-veckan 2024 i Helsingborg. Se nedan för information om hotellen. Valet av hotell gör du i anmälningsformuläret. 

Clarion Hotel Sea U

Clarion Hotel Sea U har centralt läge i hjärtat av Helsingborg bara några få steg från stadskärnan, centralstationen och stadens nöjesliv. Med flera barer, restauranger, en takbar, uppvärmd utomhuspool, ett gym och ett parkeringsgarage har hotellet allt du behöver nära till hands.

Få en känsla av weekend hela veckan och njut av en drink i rooftop baren, med magisk utsikt över havet, ta ett dopp i takpoolen eller ät en bit mat i Japansk-Peruanska restaurang AMA Nikkei Restaurant. Med havet, strandpromenaden, city, kontinenten och nöjesstället The Tivoli som närmaste grannar sitter du alltid på första parkett.

Pris enkelrum:  1 685 kr/natt ex moms
📍Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg

☕ Enklare frukostbuffé inkluderat. 


Har du bokat hotellrum på Clarion Hotel Sea U i samband med SFAI & AnIva-veckan 2024? Vänligen fyll i önskad frukostsittning för din vistelse här.

Clarion Grand Hotel 

Grand Hotel Helsingborg är ett av stadens första hotell och byggdes år 1926. Det har under lång tid varit en viktig del i stadens historia. Historiens vingslag är välbevarad i byggnaden med vackra originaldetaljer, stuckaturer och material som huserat i decennier.

Hotellet är perfekt beläget mitt på Stortorget, verkligen i mittpunkten av Helsingborg! Alldeles intill hittar du shoppinggatan och på mindre än fem minuters promenad från hotellet når man Knutpunkten och färjan till Danmark.


Pris enkelrum:  1 495 kr/natt ex moms
📍Stortorget 8, 252 23 Helsingborg

☕ Frukostbuffé inkluderat