Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

 

 

Socialt program

Utöver det vetenskapliga programmet kommer det att finnas ett rikt socialt program under SFAI & AnIva-veckan i Helsingborg. Vi hoppas det ska finnas något för alla! Välkommen att anmäla dig i samband med din anmälan till SFAI & AnIva-veckan.

Notera att det är begränsat antal platser till en del av aktiviteterna så det är först till kvarn som gäller. Om du anmält dig till en kostnadsfri aktivitet men inte kan delta, vänligen meddela detta till malin@mkon.se så vi kan öppna upp för andra att anmäla sig.

- Det sociala programmet genomförs utan ekonomiskt stöd från industrin. -

Välkomsfest i utställningen

Det sociala programmet och SFAI & AnIva-veckan inleds med traditionsenligt mingel i utställningshallen på Sea U i Helsingborg. Det bjuds på lättare förtäring och dryck.

Datum: Onsdag 18 september
Tid: 17.50
Avgift: Ingår i deltagaravgiften (föranmälan krävs)
Anmälan: via anmälningsformuläret till SFAI & AnIva-veckan

SYA-puben

SYA-Puben - SYA bjuder traditionsenligt in till pubhäng! Nu i det anrika Tivolis lokaler på krypavstånd från Kongressen. Vi har höga förväntningar på såväl dryck, mat från lokala stjärnor med hjärtat i nordvästra Skåne och umgänget. Ni kommer väl?! Från kl 18:00 till sent.

Datum: Onsdag 18 september
Tid: 
18.00
Plats: Tivoli
Avgift: 
Man står för sina egna kostnader
Anmälan: 
Ingen föranmälan krävs


Tura med LOKen

Har man inte ”turat” har man knappast varit i Helsingborg! Uttrycket tura har sitt ursprung i vår stad och är ett väldigt lokalt och välkänt fenomen. Vem som myntade det är oklart men det började användas i början av 1950-talet även om båttrafiken mellan Helsingborg och Helsingör (den så kallade HH-leden) har pågått i sekler.
Missa inte chansen att på tisdagskvällen efter spännande förkurser, få ta del av denna lokala kulturyttring och samtidigt lära känna alla härliga personer i den lokala organisationskommittén (LOK:en) på kongressens egen Sundbuss-färja. Vi kommer visa er turandets ädla konst med klassiska smakupplevelser, salta stänk, vacker havsutsikt samt se till att ni (på förekommen anledning) stiger av på rätt sida sundet. Att tura är en upplevelse för alla sinnen, att tura är att leva!

Datum: Tisdag 17 september
Tid: 
17:30 (ankomst Helsingborg 21.00)
Plats: Samling vid Sundsbussarnas färjekaj bredvid Tivoli, nära hotell SeaU. Kom i tid!
Avgift: 
550 kr exkl moms
Anmälan: 
via anmälningsformuläret till SFAI & AnIva-veckan


Yoga

Vad kan väl vara en bättre start på ännu en intensiv kongressdag än att i lugn och ro möta sundets morgonljus med en solhälsning eller två? Kongressens egen yoga-instruktör från Filborna Arena, Helsingborgs största träningsanläggning och gym, hjälper er att hitta såväl sinnesro som kroppslig styrka inför dagens upplevelser och intryck. Om vädrets makter är med oss genomförs passet på SeaU’s vackra terrass med utsikt över vattnet och annars inomhus. Passet är kostnadsfritt men kräver föranmälan. Yoga-matta finns på plats.

Datum: Onsdag 18 september och torsdag 19 september
Tid: 
06.30
Plats: Efter väder, informationen uppdateras i kongressappen!
Avgift: 
Kostnadsfritt (föranmälan krävs)
Anmälan: 
via anmälningsformuläret till SFAI & AnIva-veckan


Löpning

Njut av en härlig, lugn och behaglig löpning genom sundets pärla Helsingborg. Våra vänner från Helsingborg Marathon guidar oss genom morgonlöpningen och det finns möjlighet att haka på två olika grupper. En för de som vill springa hela morgonrundan på ca 30 - 40 minuter och en annan som blandar löpning med gång för att alla ska kunna hänga på, oavsett nivå. Löpning är varken farligt eller svårt, det är kul och njutbart.

Datum: Torsdag 19 september
Tid: 
Morgon, exakt tid meddelas senare
Avgift: 
Kostnadsfritt (föranmälan krävs)
Anmälan: 
via anmälningsformuläret till SFAI & AnIva-veckan


Bankettmiddag i Kongressalen på Sea U

Var med och upplev SFAI-AnIva-veckans spektakulära bankettmiddag på SeaU på torsdag kväll. Här får ni ta del av en härlig trerättersmiddag bestående av lokala smaksensationer och god dryck i sällskap av alla trevliga kongressdeltagare som man lärt känna under veckan. Det utlovas en rad olika överraskningar och nöjen samt förhoppningsvis ett smakprov av nästa års kongress. Banketten avslutas med fest, dans och bar inpå småtimmarna!

Datum: Torsdag 19 september
Tid: 
Fördrink 19.00, Middag 19.30 - sent
Avgift: 
660 kr exkl moms
Anmälan: 
via anmälningsformuläret till SFAI & AnIva-veckan. ”Eftersläpp” ingår i bankettmiddagen. 

Eftersläpp

För de som inte har möjlighet att delta på banketten eller kanske föredrar egen middag så erbjuder vi eftersläpp till kongressens stora bankettfest på SeaU. Var med när DJ Fredrik DeVille med musiker fyller dansgolvet och njut av det sociala programmets absoluta höjdpunkt. Detta vill ni inte missa!

Datum: Torsdag 19 september
Tid: 
Från 22.00 - sent
Avgift: 
250 kr exkl moms inklusive en drinkbiljett
Anmälan: 
via anmälningsformuläret till SFAI & AnIva-veckan


Upplev Helsingborg

Under tisdagen den 17 september råder det fri entré för samtliga kongressdeltagare på besöksmålen Kärnan, Dunkers kulturhus och Fredriksdals friluftsmuseum. Utöver detta finns det andra tillfällen för att besöka kulturinnehåll under er vistelse. Ett tips är att besöka någon utav utställningarna som har torsdagsöppet till kl. 20:00. 

Gå in här på Helsingborgs hemsida för att läsa mer om vad som finns att uppleva i staden. 

Datum: Tisdag 17/9
Avgift: 
Kostnadsfritt
Anmälan: 
Ingen anmälan krävs.