Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

21:a Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2019

10-12 april

KÄRE/-A KOLLEGA,
Tack för att just Du bidrog till att det Kardiovaskulära Vårmötet 2019 blev så framgångsrikt! Att vi skulle komma så nära förra årets ”All time high” med i år 1520 deltagare. Fantastiskt!

TACK
Jag vill rikta ett varmt och hjärtligt tack till Dig deltagare, föreläsare, moderator, utställare, samarbetspartner och den lokala organisationskommittén. Tillsammans gjorde vi årets möte till en fortsatt framgång - tack!

VIDEOFÖRELÄSNINGAR, ABSTRACT M.M. FRÅN VÅRMÖTET FINNS I APPEN OCH PÅ HEMSIDAN
Passa på att ännu en gång titta på din favoritpresentation eller om det var något du missade.Videobanken av 2019 års föredrag läggs upp i detta nu och finns att hitta i Svenska Hjärtförbundets system för "Continuing Medical Education" (CME) som nås via appen 'Vårmötet' och via vår hemsida. Föreläsningarna är ett utmärkt underlag för redovisning och diskussion hemma på kliniken och utgör en del av vår ambition att hålla Vårmötet levande året runt!

E-HÄLSA
I år startade vi ett E-hälsomoment som lockade två intressanta presentationer. Det ska bli spännande att se hur detta utvecklas framåt. Arbetet med nästa års Vårmöte, 22-24 april 2020 i Malmö, har redan inletts under ledning av den nya organisationskommitténs ordförande Maria Bäck.

VAD SAKNADE DU?
Börja gärna redan nu fundera på möjliga symposier för 2020. Vad saknade Du i år? För liten bredd? För lite djup? Vilka samtal och diskussioner borde fortsätta nästa år? Programmet byggs av de symposier som skickas in så det är viktigt för programmets utveckling att det återigen kommer in bra symposier. Sista dag att skicka in symposieförslag är 15 oktober.

Låt oss arbeta med att ytterligare förbättra Vårmötet 2020 vad det gäller innehållskvalitet och ämnesfördelning!

Tack ännu en gång och välkomna till Malmö 2020!
 
Tomas Bjerner
Ordförande i organisationskommittén 2019