Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

21:a Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2019

10-12 april

INBJUDAN
Varmt välkomna att delta med utställning vid Svenska Kardiovaskulära Vårmötet.

2019 håller vi utställningen i Svenska Mässans fina ändamålsenliga lokaler. All utställning blir koncentrerad till kongressfoajén och hallen H1, mat- och kaffebufféer finns utplacerade på flertalet ställen samt det är här posterutställningen är placerad.

Utställningen planeras noga med monterytor i varierande storlek. Vårmötet är en unik mötesplats som årligen samlar ca 1500 läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, BMA och annan vårdpersonal inom hjärt-kärlsjukvården, samt representanter från industrin. Vi har ett brett program om fem parallella sessioner med ca. 180 st. föreläsningar, som involverar ca. 280 inbjudna föreläsare och moderatorer.

UTSTÄLLNING
Som utställare kan du välja mellan fasta ytor från 2x1 meter till större montrar som bokas per kvm. I monterkostnaden ingår en monterpersonal, lunch och kaffe, Välkomstmingel och Postermingel, samt möjlighet att köpa biljett för Kongressmiddagen till subventionerat pris. Årligen har vi ca 65-70 företag och föreningar som ställer ut under SKVs tre dagar. Anmälan av monteryta öppnar 4 december.  (tidigare felskrivet 1 december)

APP
I appen erbjuder vi tjänsten 'Utökad företagsinformation', här finns möjlighet för respektive utställare att presentera sitt företag eller affärsområde samt sina produkter/tjänster. Informationen hamnar i Utställarlistan i appen och kan tex vara en kortare beskrivning om företaget eller en produkt. En länk till hemsidan och kontaktuppgifter kan också läggas här, dessa blir då klickbara.

- Logotyp Filformat: eps och png, minst 600 pixlar bred.
- Mindre logotyp som visas i listan av utställare Filformat: eps och png, minst 400 pixlar bred.
- Text: rekommenderas ca 400 tecken - Adress/er till hemsida (klickbar)
- Mailadress/er (klickbar)
- Telefonnummer (klickbar)

I utställarlistan ges möjlighet för er att lägga in er företagslogga och vid klick på företagsnamnet kommer deltagaren vidare till en sida med förtagsinformation, ca 400 tecken som ni själva fritt får formulera. Här kan ni även lägga in kontaktperson, email och länk till företagswebb.

SAMARBETSPARTNER
Som Samarbetspartner erbjuds ni en rad fina erbjudanden. Ert företag syns genomgående i trycksaker och på vår webb. Vid marknadsföring av Vårmötet och runt om i kongresslokalerna så uppmärksammas ert företag. Väljer ni att boka plats för en monter erhåller ni en reducerad kostnad på utställningsyta. Dessutom är det en självklarhet att ni får första tjing att välja placering. Kanske vill ni bjuda in en speciell gäst eller ta med några ytterligare kollegor. I ert samarbetpartnerskap ingår det fyra fria deltagareregistreringar, vilka inkluderar det vetenskapliga programmet.
Vill ni använda er av vår logga i ert material inför vårmötet går det bra.

KOSTNADER
Monteryta: ............................................ 3x2 kvm - 25.300 kr
Monteryta: ............................................. 2x1 kvm - 16.500 kr
Monteryta: ............................................ över 6 kvm - 3300 kr/kvm   (2900 kr för samarbetspartners)
Samarbetspartner: ............................... 80.000 kr
Industrisymposium: ............................. 230.000 kr  (inkl. kostnad för samarbetspartner)
App, företagsinformation: .................... 4000 kr

KONTAKT
Har du frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till projektledare Charlotta Kitti (fd Ekheim) charlotta@mkon.se eller 0734-138101.