Javascript är inaktiverat

Javascript verkar vara inaktiverat. Detta kommer att påverka sitens funktionalitet. Vänligen aktivera JavaScript eller återvänd till denna webbplats från en annan enhet.

21:a Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2019

10-12 april

SIDOMÖTEN - FORTBILDNING
I samband med Kardiovaskulära Vårmötet hålls flera fortbildningar inom hjärt-kärlsjukvården.

Arrangörer är föreningar, organisationer och företag som passar på när personal samlas till Sveriges största medicinska möte. Vill du arrangera ett möte, välkommen att höra av dig till projektledare Charlotta Kitti.

Nedan ser du de fortbildningar som hålls i år.SIDOMÖTEN
Vi har årligen en lång rad föreningar och organisationer som arrangerar kurser, urbildningar och möten i samband med vårmötet. Klicka på bilden till höger så ser du årets sidomöten

Hjärtförbundets kurs i ekokardiografi
för dig som har viss erfarenhet inom ekoMålet med kursen är att ge påbyggnad inom eko-diagnostik. Kursen innehåller ett brett spektrum, från ultraljudsfysik till eko-undersökning och tolkning vid olika patologier.

Kursen baseras på föreläsningar med interaktiv mentometer system via mobiltelefon. Hands-on på försökspersoner ingår ej.

Förberedelsematerial i form av 1.2.3 sonography föreläsningar med information kommer att utsändas några veckor innan kursstart.

Kursen är LIPUS-granskad.Målgruppen är ST-läkare, specialistläkare samt BMA med minst 6 månaders egen praktisk erfarenhet av ekokardiografi. Nybörjare 
Datum: 8-9 april, 2019
Avgiften: 3500 kr. exkl. moms.

Sista anmälningsdag: 17 mars  Framflyttad till 25 mars 

PROGRAM

ANMÄLAN - Endast Ekokursen

ANMÄLAN - Ekokurs och Kardiovaskulärt vårmötePCI-mötet


Datum: 9-10 april, 2019
Avgiften: 1500 kr. exkl. moms.

Datum: Tisdag, 9 april 2019
Lokal: H2
Datum: Onsdag, 10 april 2019
Lokal: J2

PROGRAM

ANMÄLAN - Endast PCI-mötet

ANMÄLAN - PCI-mötet och Kardiovaskulärt vårmöte